Kız Teknik ve Mesleki Eğitim Öğretmenler Derneği İstanbul Şubesi PERPA Kermesi 13-16 Aralık 2022 tarihleri arasında PERPA Ticaret Merkezi 8. Kat Atatürk Köşesinde gerçekleşiyor. Kermes geliri, İstanbul’da meslek liselerinde okuyan ihtiyaç sahibi öğrencilere burs olarak verilecek.

Kız Teknik ve Mesleki Eğitim Öğretmenler Derneği tanıtım filmini izlemek için TIKLAYINIZ

PERPA Kooperatifi ve PERPA Ticaret Merkezi B Blok Başkanı Hacı DEMİR, kermesi gezip alışveriş yaptı. İstanbul merkezi PERPA Ticaret Merkezi B Blok'ta bulunan Kız Teknik ve Mesleki Eğitim Öğretmenler Derneği'ne destek verdi. 

Kız Teknik ve Mesleki Eğitim Öğretmenler Derneği İstanbul Şubesi Başkanı Şehzade MERT ve dernek üyeleri, el emeği göz nuru hazırladıkları ürünleri Başkan Hacı DEMİR'e anlattı.

 

Kız Teknik ve Mesleki Eğitim Öğretmenler Derneği, teknik ve mesleki eğitim liselerinde okuyan öğrencilere burs vermek amacıyla kuruldu. Emekli öğretmenler el emeği göz nuru ürünlerini kermes ve sergilerde satarak gelir elde ediyor. Bu gelirleri de ihtiyaç sahibi öğrencilere burs vermek için kullanıyor.

 

Kız Teknik ve Mesleki Eğitim Öğretmenler Derneği, fitre, zekat, yeni ve giyilir durumda kullanılmış kıyafet bağışlarını da kabul ediliyor.

Kız Teknik ve Mesleki Eğitim Öğretmenler Derneği İstanbul Şubesi Adres: PERPA Ticaret Merkezi B Blok 13. Kat No: 2406 Şişli İstanbul

Telefon: 02122353361