PERPA Ticaret Merkezi içerisinde birçok önemli kurum bulunuyor. Bir önceki yazımızda “PERPA Ticaret Merkezi’nde Neler Var?” başlığı altında PERPA’da bulunan kurum ve kuruluşlara, sektörlere yer vermiştik. PERPA’da ulaşmak istediğiniz bir firmayı nasıl bulacağınızın pratik yolunu anlatmıştık. Okumak için TIKLAYINIZ

“PERPA Ticaret Merkezi’ne Nasıl Gidilir?” yazımızda da farklı toplu taşıma araçlarını kullanarak farklı güzergahlardan PERPA’ya nasıl ulaşabileceğinizi ayrıntılı olarak ele almıştık. Okumak için TIKLAYINIZ

BEDAŞ’ı arayan ziyaretçilerimizin PERPA’ya geldiklerinde, BEDAŞ’a yani Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ’ye nasıl gideceklerini sorarken duyabilirsiniz. PERPA 8. kat girişinde bulunan danışma birimimiz, güvenlik personelimiz, esnafımız sorulan soruya hızla cevap verirler. BEDAŞ 13. kattadır.

Biz size kolaylık olması için BEDAŞ PERPA’nın nerede olduğunu ve PERPA’da kaybolmadan BEDAŞ’a nasıl ulaşacağınızı bu yazımızda anlatacağız.

BEDAŞ Nerede?

“Boğaziçi Elektrik PERPA’da nerede?”, “BEDAŞ PERPA Nasıl Bulurum?” “BEDAŞ PERPA Nerede?” "BEDAŞ PERPA Yol Tarifi" ziyaretçilerimizin Google'dan en çok arattığı sorular arasında.

PERPA Ticaret Merkezi’nde BEDAŞ’a ait iki bölüm bulunuyor.

CLK BEDAŞ Boğaziçi Elektrik Çağlayan Müşteri İşlem Merkezi Adres: PERPA A Blok 14. Kat No: 2204

Bu bölümden abonelik işlemleri, yeni abonelik oluşturma, sözleşme işlemleri, iptal işlemleri, ödeme (fatura, icra, taksitlendirme) işlemleri yapılmaktadır.

CLK BEDAŞ Boğaziçi Elektrik Çağlayan Müşteri İşlem Merkezine Nasıl Giderim?

BEDAŞ PERPA'nın yerini gösterir PERPA içi harita. Harita açıklaması ayrıntılı aşağıda:

PERPA'ya Darülaceze Caddesi tarafından girişlerde:

1. Metrobüsle, otobüsle gelip Darülaceze Caddesi tarafından 5. ya da 8. kattan PERPA’ya giriş yaptınız. Ya da aracınızı açık otoparka bıraktınız ve 8. kat ana kapıdan giriş yaptınız.

2. Güvenlik kontrol bölümünü geçtikten sonra sağınızda ve solunuzda ana asansörler yer alıyor. 33-34 ve 35-36 nolu asansörler. Herhangi birine binin. 13. kata çıkın.

3. Yukarıda yer alan haritada göreceğiniz gibi dümdüz ilerleyin.

4. Yolun sonundan sağa dönün. Koridorda ilerleyin.

5. Haritada gösterildiği gibi “Çay Saati” çay ocağı (No: 1965) ve “Beykonağı” Lokantası (No: 1966) arasında kalan merdivenlerden yukarı çıktığınızda BEDAŞ Çağlayan Müşteri İşlem Merkezine gelmiş olacaksınız.

Fotoğraflarda gördüğünüz gibi PERPA koridorlarında BEDAŞ tabelalarının yolunu gösteren tabelalar bulunuyor. Onları takip ederseniz sizi BEDAŞ’a götürürler.

PERPA'ya Piyalepaşa tarafından girişlerde:

1. Otobüsle gelip Piyalepaşa Bulvarı tarafından 2. kattan PERPA’ya giriş yaptınız. Araç ile gelip açık ya da kapalı otoparklardan PERPA’ya giriş yaptınız.

2. Ana asansörler olan 29-30 ya da 31-32 nolu asansörlere binin, 13. kata çıkın.

3. Haritada göreceğiniz gibi hemen sola yani A Blok tarafına dönün. Koridorda ilerleyin. “Çay Saati” çay ocağı (No: 1965) ve “Beykonağı” lokantası (No: 1966) arasında kalan merdivenlerden yukarı çıktığınızda BEDAŞ’a gelmiş olacaksınız.

BEDAŞ çalışma saatleri Pazartesi-Cuma: 08:30-12:30 ile 13:30-18:00 arasındadır. BEDAŞ hafta sonları kapalıdır. Öğle tatiline denk gelirseniz 13.katta bulunan restoran ve cafelerde yemek yiyip çayınızı içerek, butikleri gezerek vakit geçirebilirsiniz.

BEDAŞ Boğaziçi Elektrik Dağıtım 4. Bölge Müdürlüğü Adres: PERPA A Blok 14. Kat No: 2205

BEDAŞ Boğaziçi Elektrik Dağıtım 4. Bölge Müdürlüğü de PERPA’da bulunuyor. Bölge Müdürlüğünde bölge müşteri fen mühendisliği, bölge enerji talepleri değerlendirme mühendisliği, bölge dağıtım müşteri hizmetleri, bölge kayıp kaçak tahsilat koordinatörlüğü bulunmaktadır. Dilekçe başvuruları alınmaktadır. Dilekçe başvurularında daha hızlı sonuç alabilmek için başvuruların 186 çağrı merkezinden yapılması tavsiye edilmektedir. 

BEDAŞ Boğaziçi Elektrik Dağıtım 4. Bölge Müdürlüğü, BEDAŞ Boğaziçi Elektrik Çağlayan Müşteri İşlem Merkezine çok yakındır. Haritada gösterildiği gibi ana avlu asansörlerinden 13. kata çıktığınızda A Blok’ta, BEDAŞ Müşteri İşlem Merkezine gider gibi aynı şekilde ilerleyin. Alazade Restoran (No: 1959) ile Koçi Restoran (No: 1961) arasında kalan merdivenlerden yukarı çıktığınızda BEDAŞ Boğaziçi Elektrik Dağıtım 4. Bölge Müdürlüğü’ne ulaşırsınız. BEDAŞ 4. Bölge Müdürlüğü ile PERPA A Blok Yönetimi merdivenlerin üzerindeki 14. katta karşı karşıya bulunuyor.

PERPA Yol Bulma İpucu 1: PERPA’ya ilk gelişinizse kaybolmamak için ana asansörleri kullanın. Ana asansörlerin bulunduğu ana avlulardan hareket ederek adres bulmak daha kolaydır. Ana asansörler 33-34, 35-36, 29-30, 31-32 numaralı asansörlerdir. Numaraları, asansörlerin üzerlerinde yazmaktadır.

PERPA Yol Bulma İpucu 2: PERPA’da kaybolursanız kolonlarda PERPA A Blok ve B Blok yönlendirme panoları mevcuttur. Yönlendirme panolarının üzerinde, bulunduğunuz konum gösterilir. Aradığınız dükkan hangi blokta ise o blok tarafından asılan A Blok ya da B Blok panosundan aradığınız dükkanı bulup rotanızı PERPA renk sistemine göre çizin. PERPA, ziyaretçilerin aradıklarını daha rahat bulabilmeleri için kırmızı, sarı, yeşil ve mavi avlu ve hatlar olarak ayrılmıştır. Dükkan numaralarının ve yerdeki çizgilerin rengi bulunduğunuz hattın, avlunun rengini gösterir.

PERPA Yol Bulma İpucu 3: PERPA’da kaybolduğunuzu düşünürseniz ve çaresiz hissederseniz yakınınızdaki bir çay ocağından tarif rica edebilirsiniz. Çay ocaklarımız işleri gereği bulundukları katı iyi bilirler ve size gülümseyerek yardım edeceklerdir. Çay ocağında bir yorgunluk kahvesi için ve dinlenip yenilenmiş olarak aradığınız konuma yönelin.