Perpa 20 yıl sonra güldü

1984'te şehir dışına kurulan Perpa, sorunlarını çözdü. Müşteri dolu dükkanlar ve hınca hınç dolu otopark esnafın yüzünü de cebini de güldürüyor.
ARTIKKİRALIKTABELASIYOK: Prof. Dr. Aydın Ayaydın (soldan ikinci) Perpa Yönetim Kurulu Başkanı Mithat Yümlü ve Muhabirimiz Rahim Ak Perpa esnafının sorunlarını dinledi. Kriz yıllarındaki kiralık tabelaları kalkmış, yerini canlı ticari hayata bırakmıştı.
Perpa şeytanın bacağını kırdı
Tek istek: E-5'e bağlanmak
Kayıtdışına dikkat

Tek istek: E-5'e bağlanmak

Perpa esnafının tek isteği var. O da trafiğin sıkışmaması ve daha kolay işlemesi için E-5 karayoluna direkt bağlantı sağlanması. Bunu dile getiren esnaf Ahmet Gencer, "Biz bu isteğimizi dile getirdiğimizde yolu siz yapın diyorlar. Oysa biz küçük işletmelerin olduğu bir merkeziz. Bunu karşılayamayız" diyor. Yönetim Kurulu Başkanı Mithat Yümlü otopark yetmediği için belediyenin arsa payı alınarak yeni otopark da yapmak istiyor. Yümlü'nün en büyük düşü ise Perpa benzeri iş merkezlerini yurtdışında açmak. "Perpa'nın küçüğünü dünyanın belirli yerlerde açmamız lazım. Bu küçük orta boy işletmelerin önünü açar. Bunun için KOSGEB'in bizim gibi üst yönetimlere kredi vermesi gerekiyor. Arsayı versinler yeter" diye konuşuyor.