PERPA Boks Kulübü kuruluşunun 22. yılı dolayısıyla, PERPA Kooperatifi ve PERPA Ticaret Merkezi B Blok Başkanı Hacı DEMİR’i makamında ziyaret etti.

2003 yılında kurulup 2005 yılında federe olan Perpa Boks Kulübü yurtiçinde ve yurtdışında birçok madalyanın sahibi oldu. PERPA Boks Kulübü, PERPA B Blok Yönetiminin sponsorluğunda çalışmalarına devam ediyor. Çalışma alanı, ekipman, müsabakalara yol giderleri PERPA B Blok Yönetimi tarafından karşılanıyor.

Kulübün pek çok ödül almış sporcusu bulunuyor. Kulüp PERPA’yı boks müsabakalarında en iyi şekilde temsil ediyor. PERPA Boks Başkanı ve Boks Antrenörü Şemsettin YAKUPOĞLU, 22 yıldır Perpalı gençlere sporu sevdiriyor.

PERPA Boks Tanıtım Filmini izlemek için TIKLAYINIZ

YAKUPOĞLU ve PERPA Boks’un asbaşkanları, Başkan Hacı DEMİR’e kulübe katkılarından dolayı hediye takdiminde bulundu.

Başkan Hacı DEMİR, Başkan YAKUPOĞLU, Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Nurettin Cem SÖNMEZ, Asbaşkanlar Kemal KETEN ve Fahri DEMİRCİ’ye 22. yıl kutlama plaketi takdim etti. Perpa Boks Antrenörü İbrahim Aslan ANT da kutlama da yer aldı.

Başkan Hacı DEMİR’e, PERPA Kooperatifi ve PERPA Ticaret Merkezi B Blok Yönetim Kurulu Üyesi Ercan KARAKURT eşlik etti.

PERPA Boksa katılmak ya da sporcularımıza destek olmak için PERPA Boks iletişim: 0 542 233 31 31

PERPA Boks Facebook Sayfasına gitmek için TIKLAYIN

Sakatlanmamak ve sporda kendini geliştirebilmek için sağlıklı sporcu beslenmesi çok önemlidir. Sporcularımız özellikle “Besin Sponsorlarına” ihtiyaç duymaktadır. Bu konuda Perpalıların desteğini beklemektedirler.

Konuyla ilgili Türkiye Ferdi Boks Şampiyonu PERPA Boks Sporcusu Eray Aksu ile röportajımızı izlemek için TIKLAYINIZ