Şişli Kaymakamlığı Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılında Hedef 1923 Ünite Kan etkinliği düzenledi. 17 Ekim 2023 Salı günü gerçekleşen organizasyona Perpalılar da katıldı. 969 ünite kan bağışı ile Şişli, bir günde bir noktada en çok kan bağışı yapılan ilçe oldu.

İstanbul Valisi Davut Gül, Şişli Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, Şişli Emniyet Müdürü Özay Kayhan, Kızılay Şişli Şubesi Başkanı Necip COŞKUN, PERPA Kooperatifi ve PERPA Ticaret Merkezi B Blok Başkanı Hacı DEMİR etkinlikte yer aldı.

Şişli Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya ve Kızılay yetkilileri Perpalıların kan verdiği çadırı ziyaret ederek toplumsal hassasiyetleri için teşekkür etti.

Şişli Kaymakamlığı gazilerimizi de ağırlayarak kendilerine hediye takdiminde bulunuldu.

Kan bağışı rekor denemesi eğlenceli etkinlikler ve kan veren gönüllülerle şenliğe dönüştü. Polis ve çocuklar beraber şarkı söyledi, halk oyunları ekibi Kızılay görevlileri ve gönüllülerle halay çekti.

Kan stoklarının azalması nedeniyle düzenlenen Şişli Kaymakamlığı Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılında Hedef 1923 Ünite Kan Rekor Denemesine katılan Perpalılara teşekkür ederiz.