İstanbul Eski Vali Yardımcısı, Kağıthane Kaymakamı Niyazi ERTEN, PERPA Kooperatifi ve PERPA Ticaret Merkezi B Blok Başkanı Hacı DEMİR’e iade-i ziyarette bulundu.

Ağustos 2023’de Kağıthane Kaymakamlığına atanan Sayın ERTEN’e, Başkan Hacı DEMİR hayırlı olsun ziyareti yapmıştı.

Ziyaret haberini incelemek için TIKLAYINIZ

Ziyarette PERPA hakkında bilgi paylaşımında bulunuldu. Komşu ilçemiz ile yürütülebilecek iş birlikleri üzerine konuşuldu.

Başkan Hacı DEMİR, Kağıthane Kaymakamı Niyazi ERTEN’e PERPA Kooperatifi tarafından hazırlatılan, Perşembe Pazarının tarihini ve PERPA’nın kuruluş öyküsünü anlatan Perşembe Pazarı kitabını takdim etti.

Kağıthane Kaymakamı Niyazi ERTEN Kimdir?

Niyazi ERTEN, 1970 yılı İstanbul doğumlu olup aslen Çorum-Kargı'lıdır. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 1993 yılında Ankara Hukuk Fakültesinden mezun olan Kaymakamımız, Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Yönetim Bilimleri üzerine yüksek lisans yaptı.
1996 yılında Tekirdağ’da Kaymakam adayı olarak Mülki İdare Amirliğine başlayan Kaymakamımız, sırasıyla Kastamonu/İhsangazi, Hakkari/Çukurca, Şanlıurfa/Hilvan, Isparta/Senirkent, Gümüşhane/Kelkit, Ordu Vali Yardımcılığı, Ordu/Altınordu ve İstanbul Vali Yardımcılığı görevlerini yürüttü.
Cumhurbaşkanlığının 24/08/2023 tarih ve 2023/32289 sayılı Kararnamesi ile Kâğıthane Kaymakamı olarak göreve başlayan Kaymakamımız, evli olup, bir çocuk babasıdır. 

Kağıthane Kaymakamlığının internet sitesine gitmek için TIKLAYINIZ