Ekonomi Gazetecileri Derneği yılbaşı buluşması 24 Aralık 2015 Perşembe akşamı Türkiye İhracatçılar Meclisi’nde gerçekleşti. Gecede iş ve siyaset dünyası bir araya geldi. EGD geleneksel yılbaşı buluşmasına Perpa Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mithat Yümlü de katıldı.

Geceye katılan Kuzey Kıbrıs Cumhuriyeti Meclis Başkanı Dr. Sibel SİBER, Bakırköy Eski Belediye Başkanı ve 19. Dönem Milletvekili Kemal Naci Ekşi, TİM Başkan Vekili Mustafa Çıkrıkçıoğlu, İTO Eski Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanı Atalay Şahinoğlu, Beylikdüzü Organize Sanayi Bölgesi Eski Ynt. Krl. Bşk. Abdullah Teber, Mutlusan Elektronik Ynt. Krl. Bşk., Perpa A Blok Eski Ynt. Krl. Üyesi Mustafa Kaçmaz Perpa hakkındaki düşüncelerini Perpa TV’yle paylaştı.

EGD Yönetim Kurulu Başkanı Celal Toprak 2016 ve sonrasının ekonomi yılları olacağını söyledi. TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi 2016 yılında küresel sıkıntıların azalacağını ümit ettiklerini belirtti. EGD yılbaşı buluşmasında meslekte 25 yılını dolduranlara ve mesleğe katkı sunanlara plaket takdimi yapıldı.

Haberin videosu:

http://www.perpa.tv/egd-yilbasi-bulusmasi/