Giriş Yap

SMS

Duhaline Hediyelik Eşya / Uğur BUGAZ

Duhaline olarak 2019 da çıktığımız E-ticaret sekteründe kısa sürede iyi bir ivme yakalayarak sektörde tanınan ve aranan bir marka haline geldik. Başta Tablet aksesuarları ( tablet kılıfı, tablet ekran koruyucu, Bluetooth klavye ve mouse) olmak üzere yüzlerce ürün ithalatı ve satışı yapıyoruz. Eğitim seviyesinden profesyponel seviyeye kadar Teleleskop ve mikroskoplar çeşitleri, kamp lambaları, Kafa fenerleri, Solar güneş enerjili aydınlatma ürünler, Bisiklet, scooter ve motorsiklet aksesuarları, kişisel bakım ürünler, pet shop ürünleri ve çok daha fazlasını ithal edip toptan ve perakende satışını yapıyoruz. En yenisini, En kalitelisini, En iyi fiyata satmayı vizyon edinmiş yenilikci ve işinde uzman ekibimiz ile onlarca yeni çıkan trend ürünleri Türkiye'ye getirdik sattık ve satmaya devam ediyoruz.

Sektörler

BİJUTERİ, OYUNCAK VE HEDİYELİK EŞYA

  • Oyun ve oyuncak, spor malzemesi, bisiklet, kitap, gazete, dergi, kırtasiye ürünleri, müzik aleti, saat ve mücevher ile fotoğrafçılıkla ilgili ve optik aletlerin bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak toptan satışını yapan aracılar

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ

  • Bilgisayar, bilgisayar çevre birimleri ve yazılımlarının toptan ticareti (bilgisayar donanımları, pos cihazları, ATM cihazları vb. dahil)

BİLGİ, İLETİŞİM VE MEDYA

  • Objektif merceği, levha ve tabaka halinde polarizan madde, renk filtresi, optik mercek, prizma, ayna ve diğer optik elemanlar ile dürbün, optik mikroskop, optik teleskop ve diğer astronomik aletler ile bunların aksam ve parçalarının imalatı

KÜLTÜR VE SPOR

  • Spor malzemesi toptan ticareti (basketbol, futbol, vb. spor ayakkabıları, kayak botları gibi özel spor ayakkabıları, bisikletler ve bisiklet parçaları ile aksesuarları, çadır ve kamp malzemeleri dahil)

KARA TAŞITLARI, YEDEK PARÇALARI VE EKİPMANLARI

  • Bisikletler için elektrikli veya pille çalışan aydınlatma veya işaret cihazlarının imalatı (bisiklet dinamoları dahil)
Telefon : 5557563306
Blok : B
Hat
SARI AVLU
Kat : 4
Dükkan No : 427
Giriş Katı : 4
Adres Kodu : 1757561509
E-Posta : ugr.bgz@gmail.com
Mesaj Gönder Kat Planı
182 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 02.10.2023

Mesaj Gonder