Giriş Yap

SMS

DOĞUŞ YANGIN GÜVENLİK SİSTEMLERİ LTD. ŞTİ

Firmamız Doğuş yangın kapıları olarak uzun bir süredir yangın kapısı imalatında bulunmaktadır. Mühendislik çalışmalarına uygun olarak tasarlanan yangın kapıları, aynı zamanda gerekli prosedürler dikkate alınarak üretilmiştir. Üretim, satış ve montaj hizmeti sunan firmamız sizlere daha iyi bir hizmet sunmak için çalışmaktadır. Firmamız ile iletişime geçerek ihtiyacınız olan sayıda yangın kapısı siparişi vermeniz mümkündür. İstediğiniz her model ve tarzda yangın kapıları adresinize gelecektir. Müşteri memnuniyetine önem veren firmamız, sizlere daha iyi bir hizmet sunmak için gerekli tüm çalışmaları yürütmektedir. Firmamız, yangın kapısı üretimi yaparken en son teknoloji makinalar ve hammaddelerle üretim yapmaktadır. Türkiye’nin dört bir yanına yangın kapısı ihracatı yapmakla birlikte esnek üretim kapasitesine sahiptir. Farklı ebat ve boyutlarda her bina yapısına uygun yangın kapısı üretimi tarafımızca yapılmaktadır. Aynı zamanda firmamız tarafından üretilen yangın kapıları, gerekli testlerden ve kontrollerden geçtikten sonra satışa sunulmaktadır. Güvenliğinizin sağlanması için ve herhangi bir can, mal kaybı yaşamanız için gerekli kontrollerin yapılması son derece önemlidir. Yangın kapısı imalatı ve satışı için gerekli tüm belge ve sertifikalara sahip olan firmamız, güvenlik yönetmeliklerine uygun olarak üretim yapmaktadır. Kullanım alanı geniş olan ve birçok binada ve kurumsal alanlarda kullanımı zorunlu olan yangın kapıları, mutlaka kaliteli malzemelerden yapılmış olmalıdır. Gerekli tüm özelliklere sahip yangın kapıları, kullanım koşullarına uygun olarak üretilmektedir. Bulunduğunuz mekânın yangın güvenliğini sağlayacak olan yangın kapıları üretimi yapılırken gerekli tüm teknik destek alınmaktadır. Alanında uzman ve deneyimli mühendislerle çalışan firmamız, yönetmeliklere uygun üretim yapmaya özen göstermektedir. Böylece olası bir yangın durumuna karşı siz tedbirinizi almış olursunuz. Firmamızdan talebinize göre istediğiniz ebat ve boyutlarda yangın kapısı satın almanız mümkündür. Aynı zamanda ekstra takılmasını istediğiniz bir aksesuar bulunuyorsa bunları da iletebilirsiniz. Laboratuvar ortamında üretilen yangın kapıları, kaliteli malzemeler kullanılarak üretilmiştir. Tercihinize göre 60,90,120 ve 180 dakika yangında dayanıklı yangın kapılarından almanız mümkündür. İsteğe göre de üretim yapan firmamızdan dilerseniz standart ölçülerde dilerseniz özel ölçülerde yangın kapıları siparişi vermeniz mümkündür.

Sektörler

TEKNİK HIRDAVAT

  • Yangın söndürücüler, püskürtme tabancaları, buhar veya kum püskürtme makineleri vb. sıvı ve tozları atan, dağıtan ya da püskürten mekanik cihazların imalatı
  • Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda yangın söndürücüler ve ekipmanlarının perakende ticareti (arabalar için olanlar ve yüksek basınçlı olanlar hariç)

KİMYEVİ MADDE

  • Yangın söndürücü müstahzarları ve dolum malzemeleri imalatı
Telefon : 2126996718
Blok : B
Hat
SARI AVLU
Kat : 9
Dükkan No : 1505
Giriş Katı : 9
Adres Kodu : 2169447774
E-Posta : info@dogusyangin.com
Mesaj Gönder Kat Planı
245 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 19.07.2023

Mesaj Gonder