Giriş Yap

SMS

KALEN GRUP ENERJİ A.Ş

Kalen Grup Enerji A.Ş. olarak ülkemizin büyüme ve kalkınmasında ihtiyaç duyulan elektrik enerjisini, ülke kaynaklarını verimli bir şekilde kullanarak, güvenilir, ekonomik, kaliteli, çevreye duyarlı ve yüksek performansı sürekli hale getirecek en iyi kalite ile sunmak ana hedefimizdir. Enerji sektöründeki öncülüğünü devam ettiren, modern ve temiz enerji teknolojilerinin kullanımıyla performansını sürekli artıran bir şirket olmak vizyonuyla, hep ileriye gitme hedefiyle sektördeki sorunlara bulduğu kalıcı çözümler ve yarattığı değerlerle kaliteyi, güveni ve başarıyı kendi bünyesinde bir araya getirmektedir. Kalen Enerji, sektörün en iyi ve en güçlü markaları ile kurduğu güçlü bağlar ve distribütörlükleri sayesinde sektördeki lider firmalardan biri haline gelmiştir. 10.000 metrekareye ulaşan stok alanı, 30’dan fazla saha çalışanı ile Türkiye’nin 81 ilinde 600’den fazla müşterisine destek vermektedir. Birçok ürünün ana bayisi olduğu gibi, aynı zamanda imalatını yaptığı ve talep doğrultusunda tedarik ettiği ürünleri ile hızlı ve kolay ulaşımı sağlamaktadır. Kalen Enerji; elektrik sektöründe önde gelen bir firma olarak ulusal pazarda geniş ve kaliteli ürün grupları ile enerji ve enerji ekipmanlarını içeren tüm alt sektörlerde birçok ürünü uygun fiyat ve sürekli uzman desteğiyle müşterilerine sunmaktadır.

Sektörler

CAM VE CAM ÜRÜNLERİ

  • Camdan elektrik izolasyon malzemesi imalatı

ALTYAPI İNŞAATI

  • Uzun mesafe elektrik hatlarının inşaatı (uzun mesafe yüksek gerilim elektirik iletim hatları ile uzun mesafe yer üstü/altı veya deniz altıı iletim hatları)
  • Kentsel (kısa mesafe) elektrik hatlarının inşaatı (trafo istasyonları ve yerel sınırlar içerisindeki dağıtım alt istasyonları vb.)

ELEKTRİK EKİPMANLARI

  • Elektrik motoru, jeneratör ve transformatörlerin imalatı (aksam ve parçaları hariç)
  • Elektrik motoru, jeneratör ve transformatörlerin aksam ve parçalarının imalatı
  • Elektrik yalıtkanlarının (izolatörlerinin) imalatı (cam ve seramikten olanlar hariç)
  • Güç transformatörleri, dağıtım transformatörleri ve özel transformatörlerin bakım ve onarımı (elektrik dağıtım ve kontrol cihazları dahil)
Telefon : 2122103303
Blok : B
Hat
YEŞİL AVLU
Kat : 4-5-6
Dükkan No : 387
Giriş Katı : 5
Adres Kodu : 1771061056
E-Posta : emregunay@kalengrup.com
Mesaj Gönder Kat Planı
557 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 07.11.2022

Mesaj Gonder