Giriş Yap

SMS

SAYGINLAR İŞ TEKSTİLİ ÜRETİM VE İŞ GÜVENLİĞİ MALZEMELERİ PAZARLAMA İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

İş giyiminin ve iş güvenliğinin firmalara prestij kazandırdığı ,firma çalışanlarının verimliliğini arttırdığı bilinci ile 1991 yılında kurulan firmamız süreç içerisinde iş güvenliği malzemelerinin satışına ilaveten, iş elbiseleri üretimine yönelik profesyonel çalışmalar yaparak kendisini sürekli yenilemiş ve geliştirmiştir. Üretim kalitesini ISO 9001:2008 Sistem belgesi ile tescilleyen Saygınlar İş Tekstili standart ürünlerinin yanı sıra müşterilerinin özel tasarım ve model isteklerini de bilgisayar teknolojisi ile gerçekleştirmektedir. Hizmet verdiğimiz sektörlerden Demir Çelik ,İnşaat, Otomotiv ,Denizcilik,Cam Sanayi,Petro Kimya ,Gıda , Güvenlik, Temizlik ,Teknik, Medikal vb. kuruluşların iş elbiseleri ve iş güvenliği malzemelerini 25 yıldır karşılamanın tecrübesi ile her zaman ,her ihtiyacı en ekonomik ve en kaliteli şekilde sunmaktayız. Müşteri memnuniyetini hedefleyen uzman kadromuz iş yerinizin personel giysileri ve koruyucu ekipman ihtiyaçları için hizmetinizdedir

Sektörler

HAZIR GİYİM VE KONFEKSİYON

  • Dış giyim eşyası imalatı, dokuma, örme (trikotaj) ve tığ işi (kroşe), vb. kumaştan olanlar (kaban, palto, ceket, pantolon, takım elbise, döpiyes, anorak, yağmurluk, gece kıyafetleri vb.) (iş giysileri ve terzilerin faaliyetleri hariç)
  • Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda diğer dış giyim perakende satışı (palto, kaban, anorak, takım elbise, ceket, pantolon, şort (tekstil kumaşından veya örgü ve tığ işi))

İÇ GİYİM VE AKSESUARLARI

  • Endüstriyel iş giysisi (iş önlükleri, iş elbiseleri, iş tulumları, vb.) imalatı (dikişsiz plastik olanlar ile ateşe dayanıklı ve koruyucu güvenlik kıyafetleri hariç)
Telefon : 2123614856
Blok : B
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 4-5-6
Dükkan No : 203
Giriş Katı : 5
Adres Kodu : 1994253613
E-Posta : muhasebe@sayginlar.com.tr
Diğer Dükkanlar
Blok : B
Kat : 5
Dükkan No : 594
Giriş Katı : 5
Blok : A
Kat : 10-11-12
Dükkan No : 1485
Giriş Katı : 11
Mesaj Gönder Ürünler Kat Planı
1343 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 31.03.2022

Mesaj Gonder