Giriş Yap

SMS

Afif Sıddıki Danışmanlık ve Mühendislik

ASDM A/S Danışmanlık ve Mühendislik (ASDM) 19 Temmuz 2017 tarihinde Gökova-Akyaka’da Yük. Müh. Prof. Dr. Afif Sıddıki tarafından şahıs şirketi olarak kurulmuştur. 21 Ekim 2021 tarihinde Perpa Ticaret Merkezinde Ar-Ge ofisimiz hizmete girmiştir. Temel bilimler, Araştırma-Geliştirme (Ar-Ge), Ürün-Geliştirme (Ür-Ge) ve üretim aşamaları arasında kurulması gereken sıkı bağ göz önünde bulundurularak, ADSM ve çalışma ortakları, insan haklarına saygılı, akademik etik ve insani ahlak kurallarına bağlı, her türlü politik görüşten bağımsız hem yönetimsel hem ekonomik şeffaflığı önde tutan, insan ve doğaya karşı sorumlu olduğunu bilen, her şeyden önce “iyi insanların” bir araya gelerek bildiklerini bir karşılık beklemeden paylaşacağı, öğreteceği ve üreteceği bir kurumdur. Öncelikli çalışma alanlarımız arasında Enerji sistemleri projelendirilmesi, mühendislik uygulamalarının geliştirilmesi ve uygulanması, Kuantum Teknolojilerinin Mühendislik uygulamalarının araştırılması ve geliştirilmesi ile hastalıklardan korumaya yönelik biyomedikal cihazların tasarlanması, projelendirilmesi ve danışmanlık hizmetlerinin verilmesi bulunmaktadır. Sanayii 4.0 öngörüsü ile uyumlu olarak ASDM, yüksek teknolojik ürünler üretmek için temel bilimlerden başlayarak sürdürülebilir, doğa ve insana yararlı ürünler geliştirmek üzere “Kuantum Teknolojileri” konusunda uzmanlaşarak çalışmalarını sürdürmektedir. Çalışma konularımızın başında “Kuantum bataryalar” ve “Biyolojik malzemelerin kuantum sensörlerinin” geliştirilmesi bulunmaktadır. ASDM’nin gelirinin %75’i temel bilimlerde araştırma yapılması için gerekli alt yapının kurulması, bu konularda çalışanlara burs desteğinin sağlanması ve GÖKABAD Research platformunun desteklenmesi için kullanılmaktadır.

Sektörler

MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK

  • Enerji projelerine yönelik mühendislik ve danışmanlık faaliyetleri (kömür, petrol ve gaz gibi enerji yakıtları kullananlar ile nükleer, su, güneş, rüzgar ve diğer enerjiler için santrallere ve enerji iletim ve dağıtım hatlarına yönelik hizmetler)

ELEKTRİKLİ EV ALETLERİ

  • Ev tipi elektrikli su ısıtıcıları (depolu su ısıtıcıları, anında su ısıtıcıları, şofben, termosifon dahil), elektrikli ısıtma cihazları (elektrikli soba, radyatör, vb.) ve elektrikli toprak ısıtma cihazlarının imalatı
Telefon : 2120000000
Blok : B
Hat
SARI AVLU
Kat : 9
Dükkan No : 1491
Giriş Katı : 9
Adres Kodu : 2174247615
E-Posta : afifsiddiki@gmail.com
Mesaj Gönder Kat Planı
666 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 23.02.2022

Mesaj Gonder