Giriş Yap

SMS

PEAK ELEKTRONİK SAN. TİC. LTD.ŞTİ.

Bizim yolculuğumuz Peak, İstanbul'dan küresel bir tüketici teknolojisi şirketi yaratma hayali üzerine kuruldu. Yolculuğumuza 2010 yılında geleceğe tohum ekme vizyonuyla başladık. Peak olarak amacımız, yüksek yeteneklere, güçlü değerlere ve Peak'in hikayesini şekillendirme isteğine sahip insanları bir araya getirmektir. Büyük hayallerimizi gerçekleştirmeye başlamak için ilk ve ana odak alanımız olarak mobil oyun oynamayı seçtik. Oyun oynamak, yaşı, cinsiyeti veya milliyeti aşan gerçekten evrensel birkaç faaliyetten biridir ve doğru ürünle dünya çapında milyarlarca insana ulaşabileceğimize inanıyoruz. Bozulma 2015 yılında Toy Blast ve 2017 yılında Toon Blast bulmaca oyunumuzun lansmanını yaptık. Her iki oyun da sıradan bulmaca oyunu türünü bozdu ve hızla dünya çapında kendi türünün en sevilen ürünleri haline geldi. Büyüme Her zaman ilerlemeyi, öğrenmeyi ve daha iyi bir takım olmayı karar vermemizin merkezine koyarız.

Sektörler

BİJUTERİ, OYUNCAK VE HEDİYELİK EŞYA

  • Elektronik oyun imalatı (elektronik damalar, satranç vb.) (televizyonla birlikte kullanılan video oyun konsolları hariç)

ELEKTRİK EKİPMANLARI

  • Diğer elektronik ve elektrik telleri ve kablolarının imalatı (koaksiyel kablo ve diğer koaksiyel elektrik iletkenleri, yalıtılmış bobin telleri, izolasyonlu toprak su altı iletkenler, asetatlı ve silikonlu bakır iletkenler, vb.) (fiberoptik kablo hariç)
Telefon : 8508405843
Blok : A
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 10-11
Dükkan No : 1471
Giriş Katı : 10
Adres Kodu : 2579233558
E-Posta : contact@peak.com
Mesaj Gönder Ürünler Kat Planı
1644 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 22.03.2021

Mesaj Gonder