Giriş Yap

SMS

ENMAG ELEKTRİK MEKANİK İNŞAAT TAAHHÜT İTH.İHR.SAN. VE TİC.LTD.ŞTİ.

Firmamız UPS - Kesintisiz Güç Kaynağı Satış, Servis ve Bakım, Elektrik Sistemleri, Güvenlik Sistemleri ve Elektronik Sistemler Bakım Onarım Hizmetleri konusunda faaliyet göstermektedir. Bu hizmetler içerisinde sunduklarımız; UPS - Kesintisiz Güç Kaynakları Satış , Servis ve Bakım (Marka bağımsız hizmet verilmektedir.), Kuru Tip Bakımsız Aküler, Akü Ölçüm ve Test Servo ve Statik Regülatörler, İnverterler ve Solar Paneller, Elektrik Alt Yapı ve Kablolama, Data kablolama, Kompanzasyon Sistemleri, Elektronik Güvenlik Sistemleri, Yangın Alarm Sistemleri, Otomatik Söndürme Sistemleri, Kapalı Devre Kamera Kontrol Sistemleri, Kartlı Geçiş Sistemleri, Satış, servis ve Bakım hizmetleri,

Sektörler

KARA TAŞITLARI, YEDEK PARÇALARI VE EKİPMANLARI

  • Motorlu kara taşıtları ve motosikletler için elektrikli sinyalizasyon donanımları, kornalar, sirenler, cam silecekleri, buğu önleyiciler, elektrikli cam/kapı sistemleri, voltaj regülatörleri vb. elektrikli ekipmanların imalatı

ELEKTRİK EKİPMANLARI

  • Şarj edilebilir pil ve batarya ile bunların parçalarının imalatı
  • Elektrikli ekipmanların kurulum hizmetleri (elektrik motorları, jeneratörler ve transformatörlerin, elektrik dağıtım ve kontrol cihazları ile diğer elektrikli ekipmanların kurulumu (yollar, vb. için elektrikli sinyalizasyon ekipmanları hariç))
  • Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda evde kullanım amaçlı elektrik tesisat malzemesi perakende ticareti (transformatör, sigorta, röle, pil ve batarya, elektrik akümülatörü, koaksiyel kablo, elektrik iletkenleri, anahtar, duy, bys. fiş, priz, vb.)

AYDINLATMA

  • Pil, akümülatör veya manyeto ile çalışan portatif elektrik lambaları ve elektriksiz lambalar ile el feneri, gaz ve lüks lambası vb. aydınlatma armatürlerinin imalatı (taşıtlar için olanlar hariç)
Telefon : 2123201230
Blok : A
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 4-5
Dükkan No : 87
Giriş Katı : 5
Adres Kodu : 2134048392
E-Posta : info@enmag.com.tr
Mesaj Gönder Ürünler Kat Planı
1454 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 25.02.2021

Mesaj Gonder