Giriş Yap

SMS

MTT ELEKTRİK MÜHENDİSLİK İNŞ. TİC.LTD.ŞTİ.

Hakkımızda Kuruluş 2010 yılında kurulan ve günümüze kadar Türkiye'nin her yerinde projelendirme uygulama ve anahtar teslim işler yapan MTT Elektrik profesyonel projelendirme ekibi kaliteli malzeme temini ve uygulama ekipleriyle çalıştığı firmalara değer katmaktadır. Vizyonumuz Taahhütümüz altına aldığımız bütün projelerde, güncel teknolojiyi kullanarak uluslararası standartlarda projeler yürütmek, deneyimlerimizi yurt içi ve yurt dışında yatırım yapan kuruluşlara taşıyarak ülke ekonomisine ve tanıtımına değer katmaktır. Misyonumuz Sektörümüzde, kazandığımız tecrübe, bilgi ve birikimimizi kullanarak taahhütlerimizi son teknoloji ve üstün kaliteli ekonomik çözümler geliştirerek sunmaktır. Uzman kadromuz ile kısa sürede güvenilir tesisat uygulamaları yaparak sektörde daima öncü olmayı hedeflemekteyiz. Tüm bu hedeflerinin gerçekleşmesi için çalışanlarımızın katılımı ile Elektromekanik Tesisat İşleri alanında sürekli kendini yenileyen, uluslar arası bir şirket olmayı amaçlamaktayız. Değerlerimiz İş kalitesi, güvenlik, çözüm geliştirmek, taahhütlerimizi zamanında ve kusursuz olarak yerine getirmektir. Bunun yanı sıra titiz ve profesyonel yaklaşımda ana değerlerimizdendir.

Sektörler

ALTYAPI İNŞAATI

  • Uzun mesafe elektrik hatlarının inşaatı (uzun mesafe yüksek gerilim elektirik iletim hatları ile uzun mesafe yer üstü/altı veya deniz altıı iletim hatları)
  • Uzun mesafe telekomünikasyon (iletişim) hatlarının inşaatı (uzun mesafe yer üstü/altı veya deniz altı telekomünikasyon iletim hatları)
Telefon : 5545604105
Blok : A
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 10-11-12
Dükkan No : 1400
Giriş Katı : 10
Adres Kodu : 2602632776
E-Posta : info@mttelektrik.com
Mesaj Gönder Ürünler Kat Planı
1452 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 23.02.2021

Mesaj Gonder