Giriş Yap

SMS

E KABLO ELEKTRİK TEKNOLOJİ DANIŞMANLIK VE TİC.A.Ş.

E Kablo, Türkiye kablo sektöründe profesyonel tecrübeye sahip ekibiyle, üretici, tedarikçi ve tüketici ekosisteminde stratejik alternatifler oluşturup ihtiyaca özel avantajlı çözümler sunan bir girişimdir. E Kablo, ülke genelinde tedarikçi ve tüketici ihtiyaçlarına avantajlı çözümleri sunabilmek için teknik şartname, doğru üretici, güncel maliyet, stok, zaman, ikmal, risk yönetimi ve ödeme koşulları gibi birçok önemli etkeni anlık detaylarla beraber dinamik olarak analiz eder. Yaptığı tüm analizler, sahip olduğu kritik ürün bilgileri ve geniş tedarik ağına gösterdiği stratejik yaklaşımlar, E Kablo müşterileri için cazip sonuçlar ve rekabet gücü sağlar. E Kablo tüm faaliyetlerinde ulusal ve uluslararası standartlara uyum göstererek müşterileri için güvenli, rekabetçi ve gelişen bir iş ortağıdır.

ALÜMİNYUM KABLOLAR

ALÜMİNYUM KABLOLAR ve ÇEŞİTLERİ

Ağırlık oranına göre bakırdan çok daha iyi iletkenlik sağlayan alüminyum kablolar, elektrik şebekelerinin kablolanması ve uçaklardaki kablolama sistemlerinde yaygınlıkla ve güvenle kullanılmaktadır. Yalıtkanlı yapıları sayesinde, dış ortamdan izole edilmiş ve iç ortamda çok daha nitelikli bir iletken yapı oluşturmaktadır. Bu kabloların dış kısmı PVC izole, iç kısmı PVC dolgu ve alüminyum kablo üzerinde de PVC iç izole sistemleri gibi emniyet önlemleri barındırmaktadır. İç iletken kısımda alüminyum tel kullanılması sayesinde, gerilimi, işletme sıcaklığı ve devre sıcaklığı gibi her nokta net şekilde belirlendiğinden, kullanımdaki emniyet seviyesi  oldukça yüksektir. Ölçü, kalınlık- incelik faktörü ve iç yapılarına göre alüminyum kabloların isimleri değişse de, bu kablolar NAYY ya da YAVV olarak da adlandırılmaktadır. Farklı özellik ve yapılarda birçok alüminyum iletkenli kablo bulunmaktadır. Bunlar: 

AER (Alpek), N2XSYR(AL)Y, NA2XH, NA2XSY (YAXC7V-R, 2AXSY), YAVV (NAYY), YAVZ2V (NAYRY), YAVZ3V (NYAFGBY), YAXV (NA2XY) Alüminyum iletkenli kabloların özellikleri, üretim ve sipariş detayları için uzman ekibimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

NEDEN ALÜMİNYUM KABLO?

Günümüzde iletim ve dağıtım sistemlerinin tüm aşamalarında bakır yerine alüminyumun ana iletken malzemesi olarak kabul edilmesinde birçok sebep vardır. Öncelikle, alüminyum bakıra göre çok hafiftir ve yoğunluğu, bakırın yaklaşık olarak % 30’u kadardır. Ayrıca, alüminyum iletkenlerin taşınması, işlenmesi ve montajı, ağır bakır iletkenlere göre daha kolaydır. Alüminyumun hafifliği, ağır bakır iletkenlere göre birçok avantaj sağlamaktadır. Bakır içerikli kablolara göre maliyet ve ağırlık avantajı da bulunan alüminyum iletkenli kablolar, enerji iletimi ve dağıtımında özellikle tercih edilmektedir. Ki özellikle, hava hattı direk konstrüksiyonlarında hafiflik oldukça önemlidir; çünkü ağır iletkenler, ağır direk yapılarına ihtiyaç gösterir.  Elektrik iletkenleriiçin kullanılan alüminyum alaşımları, aynı kesitteki bakırıniletkenliğiyaklaşık %61'i dir , ancak alüminyumun yoğunluğu bakırın % 30.5'i kadardır. Buna göre, bir kiloluk alüminyum, iki kiloluk bakır ile aynı akım taşıma kapasitesine sahiptir.

ALÜMİNYUM KABLO FİYATLARI 

EKablo olarak, alüminyum iletkenli alçak gerilim, orta gerilim ve askı telli havai hat kablolarda Türkiye’nin en güçlü tedarikçilerinden biriyiz. Bu gücümüz ile, alüminyum iletkenli kablolarda ulusal ve bölgesel düzeyde elektrik malzemesi tedarik hizmeti veren ve elektrik taahhüt projecisi müşterilerimize ürün sağlamaktayız. Alüminyum Kablo güncel fiyat listeleri ve birim fiyatlarına,  ekablo.com.tr ana sayfası üzerinden “Hızlı Teklif Al” butonuna tıklayıp, online fiyat talep formumuzu doldurarak kolayca ulaşabilirsiniz.hello@ekablo.com.trmail adresimiz üzerinden Alüminyum kablo üreticileri ve teknik özellikleri hakkında merak ettiklerinizi öğrenmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca Alüminyum Kablo kesit hesabı gibi ayrıntılı bilgi isteyen konularda, uzman ekibimizden her zaman destek alabileceğinizi de belirtmek isteriz. E Kablo olarak deneyimli teknik ekibimiz ile, Türkiye kablo sektöründe stratejik çözümler üreterek, avantajlı çözüm önerilerimiz ve cazip fiyatlarımız ile yanınızdayız.

Sektörler

ELEKTRİK EKİPMANLARI

  • Fiber optik kabloların imalatı
Telefon : 2123202023
Blok : A
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 10-11-12
Dükkan No : 1368
Giriş Katı : 10
Adres Kodu : 2613732409
E-Posta : hello@ekablo.com.tr
Mesaj Gönder Kat Planı
1542 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 23.02.2021

Mesaj Gonder