Giriş Yap

SMS

OLUŞUM ELEKTRONİK - İBRAHİM ÜNLÜ

Değerli müşterilerimiz; bu güne kadar bir çok projeye imza atmış bulunmaktayız. Kalitenin gelişen teknolojiye ayak uydurmuş hali ve müşteri memnuniyetinin bir arada olduğu bir çalışma ortamı içerisinde bulunmaktayız. Bu oluşum adını şirketimizden alarak kısa zamanda daha büyük hizmetler vermeyi ve ekonomik fiyat politikası, müşteri memnuniyeti, kalite standardı, gelişime açık teknoloji alanlarında adından sıkça söz ettiren bir kuruluş olmayı hedefliyor ve bunun için gücümüzü sizlerden alıyoruz. İşine verdiği değer ve güven sağlamış piyasa ortamı içerisinde bir çok projenin altından başarı ile kalkmak, bu gün itibarı ile alınmış bir karardan ziyade edilmiş bir yemin gibi kutsallığını korumaktadır. Bizler bu değerler ile yola çıkmış bulunarak bu yolda karşımıza çıkabilecek tüm sorunların başarı ile üstesinden gelmeyi ve tecrübe olarak bünyemize işlemeye kararlıyız. Firmamız tüm işlerinde; + Değişken ihtiyaç, istek ve şartlara elverişli uygulamalar geliştirmeyi, + Müşteri ile beklentileri doğrultusunda sürekli en yüksek müşteri memnuniyetini sağlamayı, + Yüksek kalite seviyesinde ürün ve hizmet sunarak daha çok müşterinin sadakatini kazanmayı, + Satış ve satış sonrasına yönelik hizmetlerini geliştirmeyi, ilke edinmiştir.

Sektörler

ALTYAPI İNŞAATI

  • Kentsel (kısa mesafe) elektrik hatlarının inşaatı (trafo istasyonları ve yerel sınırlar içerisindeki dağıtım alt istasyonları vb.)

ELEKTRİK EKİPMANLARI

  • Diğer elektronik ve elektrik telleri ve kablolarının imalatı (koaksiyel kablo ve diğer koaksiyel elektrik iletkenleri, yalıtılmış bobin telleri, izolasyonlu toprak su altı iletkenler, asetatlı ve silikonlu bakır iletkenler, vb.) (fiberoptik kablo hariç)
Telefon : 2122380089
Blok : A
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 7-8
Dükkan No : 757
Giriş Katı : 7
Adres Kodu : 2171547140
E-Posta : info@olusumled.com
Mesaj Gönder Kat Planı
1484 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 21.01.2021

Mesaj Gonder