Giriş Yap

SMS

MERKEZ ELKEKTRİK

Değerli Müşterimiz; Firmamız 1985 yılında Yetkili Elektrik Fen Adamı Orhan TELCİ tarafından Merkez Elektrik adıyla kurulmuştur. Kurulduğu günden beri elektrik tesisat, taahhüt, talep, proje, ruhsat, abonelik, A.G-O.G tesisleri, elektrik altyapı tesisleri, makine ve elektrik projeleri, işyeri ruhsatları, aydınlatma tesisleri, tranşe ve seslendirme tesisatı işlerinde hem taahhüt hem müşavirlik hizmetleri vermiştir. Merkez Elektrik adıyla kurulan firmamız Elektrik-Elektronik Mühendisi Recep Tayyip TELCİ ile Merkez Elektrik Mühendislik adını alarak 35 yıllık tecrübesine mühendislik alanındaki faaliyetlerini de eklemiş ve hizmet alanlarını genişletmiştir. Merkez Elektrik Mühendislik olarak; Mühendislik, Müşavirlik, Danışmanlık, Enerji Yöneticiliği, Enerji Verimliliği Danışmanlığı, SMM Hizmetleri, Elektrik Tesisat-Taahhüt-Proje ve Uygulamaları, Test-Ölçüm Hizmetleri, Yüksek Gerilim İşletme Sorumluluğu, Topraklama Ölçüm Hizmetleri, Elektrik İç Tesisleri Denetimi, Enerji Kimlik Belgesi, Trafo Merkezi Kurulumu, Trafo Periyodik Bakımları, Elektrik Pano Kurulumu, Kompanzasyon Pano Bakımları, A.G-O.G Tesisleri, Enerji Nakil Hatları ve Aydınlatma Tesisleri alanlarında tüm yetki ve belgelere sahip uzman kadrosuyla hizmet vermektedir. Meslek odalarından EMO’ ya SMM (Serbest Müşavir Mühendis) olarak, ETO’ ya ise Yetkili Elektrik Fen Adamı olarak kayıtlı olan firmamız vermiş olduğu hizmetlerde gerekli tüm kurum ve kuruluşlara üyedir. Ayrıca firmamız BEDAŞ ve AYEDAŞ ’a kayıtlı yetkili elektrik firmasıdır. Merkez Elektrik Mühendislik; 35 yıllık bilgi ve tecrübesini her gün yenilenen teknoloji ışığında güçlendirerek en yenilikçi çözümleri üretmeye ve siz değerli müşterilerimize güvenilir ve kaliteli hizmet vermeye devam etmektedir. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Sektörler

MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK

  • Mimarlık faaliyetleri ve mimari danışmanlık faaliyetleri
  • Enerji projelerine yönelik mühendislik ve danışmanlık faaliyetleri (kömür, petrol ve gaz gibi enerji yakıtları kullananlar ile nükleer, su, güneş, rüzgar ve diğer enerjiler için santrallere ve enerji iletim ve dağıtım hatlarına yönelik hizmetler)
  • Mühendislik danışmanlık hizmetleri (bir projeyle bağlantılı olarak yapılanlar hariç)

ALTYAPI İNŞAATI

  • Uzun mesafe elektrik hatlarının inşaatı (uzun mesafe yüksek gerilim elektirik iletim hatları ile uzun mesafe yer üstü/altı veya deniz altıı iletim hatları)
  • Kentsel (kısa mesafe) elektrik hatlarının inşaatı (trafo istasyonları ve yerel sınırlar içerisindeki dağıtım alt istasyonları vb.)

ENERJİ

  • Elektrik için elektrik ve iletim kapasitesi değiştirme faaliyetleri

ELEKTRİK EKİPMANLARI

  • Elektrikli ekipmanların kurulum hizmetleri (elektrik motorları, jeneratörler ve transformatörlerin, elektrik dağıtım ve kontrol cihazları ile diğer elektrikli ekipmanların kurulumu (yollar, vb. için elektrikli sinyalizasyon ekipmanları hariç))
Telefon : 2123203143
Blok : A
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 13
Dükkan No : 1991
Giriş Katı : 13
Adres Kodu : 2406439311
E-Posta : receptelci@gmail.com
Mesaj Gönder Kat Planı
1366 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 20.01.2021

Mesaj Gonder