Giriş Yap

SMS

İSTANBUL YAZILIM VE ELEKTRONİK TEKNOLOJİLERİ

Temelleri 2001 yılında atılan firmamız, yazılım ve elektronik projeleri üzerindeki çalışmaları ile üretim sektöründe yerini almış ve kısa zamanda adından söz ettirmeyi başarmıştır. Kurulduğu günden bu yana yenilikçi ve girişimci ruhu ile birlikte sizlerin de desteğini alarak emin adımlarla yoluna devam etmektedir. Firmamız, gömülü sistemler ve PC uygulamaları alanında Türkiye`nin seçkin yazılım firmaları arasında bulunmaktadır. İSBİTEK® IT Yazılım Elektronik Sanayi ve Tic. Ltd. Şti, sizlere daha iyi ve kaliteli bir hizmet sunabilmek için uzman personeli ile birlikte çalışmalarına aralıksız devam etmektedir. Halen, Yazılım ve Elektronik alanlarındaki yeni projelerine, kendi bünyesinde oluşturduğu seçkin ve yetişmiş insan gücü ile AR-GE çalışmaları yaparak devam etmektedir. Bu projeler yüzde yüz kendi öz sermayesi ile olup dışa bağımlılığı bulunmamaktadır. Misyonumuz: Kuruluşundan bu yana yüzünü daima yeniye ve güncele çevirerek gelişmeye açık kalan firmamız; » Müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun çözümler geliştirmek, » Satış sonrası desteğini devamlı kılmak, » Hizmet verdiği sektörlere nitelikli projeler sunmak için çalışmalarına aralıksız devam etmektedir.

Sektörler

MAKİNA VE EKİPMANLARI

  • Endüstriyel işlem kontrol ekipmanlarının kurulum hizmetleri (endüstriyel işlem kontrol ekipmanlarının ve otomatik üretim tesislerinin tasarımı ve montajı, endüstriyel zaman ölçüm alet ve cihazlarının kurulumu) (otomasyon destekliler dahil)

ELEKTRİK EKİPMANLARI

  • Elektrik devrelerinin anahtarlanması, korunması ile elektriğin kontrol ve dağıtımına özgü cihazların imalatı (sigorta, otomatik devre kesici, röle, yalıtım, devre ve yük ayırıcı anahtarlar, voltaj sınırlayıcı, dalga bastırıcı vb.)
Telefon : 2122208266
Blok : A
Hat
MAVİ AVLU
Kat : 8
Dükkan No : 1106
Giriş Katı : 8
Adres Kodu : 2701029494
E-Posta : destek@isbitek.com.tr
Mesaj Gönder Ürünler Kat Planı
1609 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 14.01.2021

Mesaj Gonder