Giriş Yap

SMS

FALKONEL ELEKTRONİK DIŞ TİC.LTD. ŞTİ.

Stratejik ortaklıklarımızla kurduğumuz güçlü işbirliği sayesinde sizlere kalite, rekabetçi, fiyat ve fark avantajı sunmayı taahhüt ediyoruz. 2009 yılında kurulan Falkonel Elektronik, 12 yılık geçmiş deneyimi ile aktif-pasif tüm elektronik komponentlerin temininde müşterilerine hizmet vermektedir. Misyonumuz, Uluslararası arenada sizlere en uygun fiyat ve kaliteyi bir arada katma değerle sunabilmektir. Amacımız, Doğru hizmeti en iyi şekilde siz değerli müşterilerimize sizlerin hassasiyetlerinizle hızlı ve dürüstlük ilkelerimizle sunabilmektir. Verilen Hizmetler, İthalat, ihracat ve transit ticaret hizmetlerimiz mevcuttur. Özel talepleriniz için bizimle bir ön görüşme yapmanızı öneririz.

Sektörler

ELEKTRİK EKİPMANLARI

  • Elektrik malzemeleri toptan ticareti (kablo, sigorta, duy, fiş, priz, ampul, elektrik anahtarı, devre kesici, şalter, röle, pil, batarya, vb.) (endüstriyel olanlar ile elektirikli makine, cihaz ve aletlerde kullanılanlar hariç)

TELEKOMÜNİKASYON

  • Tezgahlar ve pazar yerleri vasıtasıyla elektrikli alet, cihaz ve elektrik malzemeleri ile el aletleri perakende ticareti (seyyar satıcılar hariç)
Telefon : 2122222574
Blok : A
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 13
Dükkan No : 2005
Giriş Katı :
Adres Kodu : 2401339482
E-Posta : info@falkonel.com.tr
Mesaj Gönder Ürünler Kat Planı
1507 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 17.06.2021

Mesaj Gonder