Giriş Yap

SMS

LİTO YAPI MADENCİLİK İNŞAAT MÜH. LTD. ŞTİ.

1997 yılında faaliyete başlayan firmamız, DOĞAL TAŞ dekorasyonu konusunda tecrübesi, hassasiyeti ve ilkeleri ile müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, en iyiyi en uygun imkanlarla sizlere sunabilmenin bilincini kendine görev edinmiştir. LiTO YAPI, inşaat ve dekorasyon sektörünün özel malzemeleri olan DOĞAL TAŞLAR’ ı projelerinize uygun hazırlayıp, kendi atölyesinde istenilen şekillerde, yaşadığınız tüm mekanlar için doğal ve özel çözümler sunmakta ve uygulamasını yapmaktadır. Çalıştığımız doğal taşların hepsi Türkiye’nin ve Dünyanın çeşitli bölgelerinden üretilmiş olup, temin ettiğimiz taşlardır. Üzerlerindeki renk ve desenlerin hepsi doğaldır. Doğallığın verdiği en önemli özellik ise onların değerlerini arttırmaktadır. Sitemizi ziyaret ederek tanımış olduğunuz doğal taş çeşitlerimizi, Showroom veya atölyemizi ziyaret ederek yakından incelemeniz ürünlerin, yaşadığınız mekanın bir parçası olmasında yardımcı olacaktır.

Sektörler

İNŞAAT MALZEMELERİ

  • İnşaat malzemesinin bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak toptan satışını yapan aracılar (inşaat demiri ve kerestesi hariç)

DEMİR ÇELİK

  • Demir/çelikten bar ve çubukların, profillerin, levha kazıkların (palplanş), tüp ve boruların toptan ticareti (filmaşin, inşaat demiri, sondaj borusu, petrol, gaz vb. hatlar için borular, vb. ile tel dahil)
Telefon : 2122219118
Blok : A
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 13
Dükkan No : 1986
Giriş Katı : 13
Adres Kodu : 2408239255
E-Posta : info@litoyapi.com.tr
Mesaj Gönder Ürünler Kat Planı
1720 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 08.01.2021

Mesaj Gonder