Giriş Yap

SMS

SATUS ELEKTRİK ELEKTRONİK SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

Satus Group; faaliyetlerine 2013 yılında başlamış, partner ve müşterilerine eksiksiz ve kesintisiz hizmet vermeyi ilke edinmiş, profesyonel ve iş disiplininden taviz vermeyen bir group şirketidir. Türkiye’de Köklü Ses ışık ve Görüntü firmaları ile iş birliği içinde çalışan Satus Grup aynı zamanda Sektörün Endustri lideri markaları olan Pioneer Dj, Void Acoustics, Behringer, Proel gibi markaların Yetkili Teknik servisliğini üstlenmiştir. VİZYONUMUZ Modern teknolojiler kullanarak hizmet verdiğimiz tüm alanlarda yenilikçi sistemlerimiz ve etik çalışma anlayışımız ile global bir çözüm ortağı olmaktır. Beceri, bilgi ve tecrübeleriyle hem kaliteli ürün hem de uygulama hizmetleri sunan, çözüm geliştirme ve sunmaya yönelik pazar trendlerini belirleyen, partner firmalarına bu yolla değer yaratmayı ilke edinmiş, gelecekteki olası gelişmeleri araştıran, bunları önceden belirleyerek gerekli değişiklikleri hızla uygulayan bir şirket olarak hizmet sunmaktır. MİSYONUMUZ Hızlı, profesyonel, rekabet yaratacak uygun ve uygulanabilir, iş ortaklarımızın kalite ve kârını artırıcı, hizmet verdiğimiz tüm sektörlerde yeni ürünleriyle çözümler sunarak, bireyin ve mekânların yaşam standartlarını artırmak ve mimari çizgilerini geliştirmektir. Verimliliğin ve başarının kuşaklar boyu devamlılığını sağlamak için seçtiğimiz yol, sürekli gelişmek için Ar-Ge ve insan kaynakları yaratmak ve geliştirmektir

Sektörler

İŞLETME DESTEK HİZMETLERİ

  • İşletme ve diğer idari danışmanlık faaliyetleri (bir organizasyonun stratejik, mali, pazarlama, üretim, iş süreçleri, proje vb. yönetim hizmetleri ile ticari marka ve imtiyaz konularında danışmanlık)

MAKİNA VE EKİPMANLARI

  • Otomatik ürün satış makinelerinin imalatı (yiyecek, içecek, vb. otomatik satış makinesi) (para bozma makineleri dahil)
Telefon : 2122218183
Blok : B
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 10-11
Dükkan No : 1747
Giriş Katı : 10
Adres Kodu : 2089050450
E-Posta : info@satus.com.tr
Mesaj Gönder Ürünler Kat Planı
1422 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 21.12.2020

Mesaj Gonder