Giriş Yap

SMS

TEKNOFORM KALIP PLASTİK SAN. VE PAZ. LTD.ŞTİ.

Teknoform, soğuk dövme mühendisliği ve üretimi konusunda 25 yılı aşkın bilgi, birikim ve tecrübeye sahip uzman bir ekibin bir araya gelmesi ile 2011 yılında İstanbul Beylikdüzü'nde kurulmuştur.. 3500 metrekaresi kapalı olmak üzere toplam 4500 metrekarelik bir alanda kurulan fabrikamız, son teknoloji üretim hattı ve makine parkuru ile hizmet vermektedir. Firmamız Bağlantı Elemanları Sektöründe yüksek kalite, hızlı reaksiyon ve hızlı teslimat ile müşterilerimizin gözünde vazgeçilmez olmayı, teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek sürekli gelişme ve büyümeyi, alanında uzman çalışanlarıyla en yeni ve en teknolojik makinalarla üretimi gerçekleştirmeyi hedeflemektedir. ISO/TS 16949 belgesi ile kalite standartları açısından temelleri oldukça sağlam olan firmamız “Önce Kalite” prensibiyle yola çıkmıştır. Bu bağlamda sektörümüzde hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyeti açısından örnek teşkil eden öncü bir kuruluş olma idealini gerçekleştirme yolunda adımlar atıyoruz. Birikimimiz ışığında gerek otomotiv ana sanayi gerekse yan sanayi ile senkronize bir biçimde hareket edebiliyoruz. Yeni projelerimizle AR-GE çalışmalarını destekliyor, hali hazırdaki ürünlerimiz içinse iyileştirme çalışmaları yapıyoruz. Bu anlamda uluslararası platformlarda ses getiren bir firma haline gelebilme kabiliyetine sahibiz.

Sektörler

AYAKKABI VE AYAKKABI YAN SANAYİ

  • Plastik veya kauçuktan ayakkabı, bot, çizme, postal, terlik, vb. imalatı (tamamıyla tekstilden olanlar ile ortopedik ayakkabı ve kayak ayakkabısı hariç)
  • Ayakkabıların deri kısımlarının ve ayakkabı parçalarının (kauçuk, plastik ve ahşap parçalar hariç) imalatı (üst ve alt parçaları, topuklar, vb. imalatı ile sayacılık faaliyetleri dahil)
Telefon : 2123201270
Blok : B
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 4-5
Dükkan No : 119
Giriş Katı : 4
Adres Kodu : 2274744263
E-Posta : teknoform@superonline.com
Mesaj Gönder Ürünler Kat Planı
1803 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 17.12.2020

Mesaj Gonder