Giriş Yap

SMS

BAHAR İŞ KIYAFETLERİ SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

BAHAR TEKSTİL Bahar Tekstil, İş Elbiseleri Ve İş Kıyafetleri Imalat Ve Satışına 2000'Li Yılların Başında Start Vermiştir. Bu Süre Zarfında Firmamız, Irili - Ufaklı Çeşitli Sektörlerde Faaliyet Gösteren Özel Sektör Firmalarına Ve Kamu Kurum Ve Kuruluşlarına Belirlemiş Oldukları İş Kıyafetleri Ve İş Elbiseleri Ile Ilgili Olarak Imalat Işlemlerini Kendi Bünyesinde Yaparak Ürün Geliştirme Ve Ürün Gamı Bakımından Kendisini Oldukça Geliştirmiştir. Öğrenmeye Ve Öğrendiklerimizi Müşterilerimizle Paylaşmaya Devam Ediyoruz. Müşteri Memnuniyetine Gösterdiğimiz Özen, Bizi Halen Sektördeki Öncü Firmalardan Biri Yapmaktadır. Gelişen Ve Değişen Teknolojiyi Ve Gündemi Yakından Takip Ederek Müşterilerimize En Iyi Ürünü Sunmak Birincil Hedeflerimizdendir. Bahar Tekstil Olarak Perpa Ticaret Merkezinde Faaliyetlerimiz Sürdürmekte Olup, İş Elbiseleri Hakkında Ihtiyacınıza Uygun Olan Ürünleri, Sizinle Birlikte Ve Sizlere Özgü Biçimde Tasarlayarak Kullanımınıza Sunabiliriz. Satış Ekibimiz Size Bir Telefon Kadar Yakındır. Numunelerimizi Bilgilerinize Sunmak, Yada Herhangi Bir Ürünün Model Çalışmasını Yapmaktan Mutluluk Duyarız. SAYGILARIMIZLA

Sektörler

HAZIR GİYİM VE KONFEKSİYON

  • Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda diğer dış giyim perakende satışı (palto, kaban, anorak, takım elbise, ceket, pantolon, şort (tekstil kumaşından veya örgü ve tığ işi))

İÇ GİYİM VE AKSESUARLARI

  • Endüstriyel iş giysisi (iş önlükleri, iş elbiseleri, iş tulumları, vb.) imalatı (dikişsiz plastik olanlar ile ateşe dayanıklı ve koruyucu güvenlik kıyafetleri hariç)
Telefon : 2122227577
Blok : B
Hat
MAVİ AVLU
Kat : 5
Dükkan No : 529
Giriş Katı : 5
Adres Kodu : 1723662639
E-Posta : info@kurumsalelbise.com
Mesaj Gönder Ürünler Kat Planı
1980 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 26.03.2021

Mesaj Gonder