Giriş Yap

SMS

ASAL MÜHENDİSLİK

1989 yılında Karaköy'de kurulan firmamızın ana konusu elektronik malzeme ithalatı ve ticaretidir. Firmamız gelişen teknolojiyi takip ederek 1995 senesinde PERPA Ticaret Merkezinde konusu sadece bilgisayar olan bir şube açmıştır. 2001 senesine kadar bilgisayar montaj ve bakım işleri yapan şubemiz ilk sunucusunu 2001 senesi Eylül ayında devreye sokmuştur. Kesintisiz hizmet gerekliliği, ülkemizin şartlarıyla birleşince sunucumuz firmamız dışına taşınmış ve telekominikasyon data firmalarının içine yerleştirilmiştir. 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet vermek için düzenlenmiş bu merkezde her bir sunucumuz 10 Mbit/san bant genişliğine sahiptir. Bu sunucu ile ilgili hizmeti http://www.asalweb.com adresinden alabilirsiniz. Gelişen internet kullanımı ve değişen ticaret alışkanlıkları bizim yeniden yapılanmamıza yol açmıştır. Müşterilerimizin bize kolay ulaşması ( 30 dakika park ücretsiz), bankaların, kargo firmalarının, PTTnin aynı çatı altında olması ve ulaşım kolaylıkları (çevre yollarına yakınlık, metrobüs hattı) nedeniyle malzeme teslim ve pazarlama faaliyetlerimiz için tercihimiz yine PERPA Ticaret Merkezi olmuştur. 2010 yılının Mart ayı başından itibaren Elektronik Malzeme satışımız PERPA ofisimiz üzerinden yapılmaktadır. Karaköy ve Mercan/Tahtakale irtibat/toplama adreslerimizde teslimat ve satış yapılmamaktadır. Asıl amacımız ithalat/toptan satış olmasına rağmen 2018 yılında internet üzerinden SADECE kendi stoklarımızı küçük miktarlarda da satmaya başladık. Bu şekilde gerek ARGE gerekse tamir ve proje bazında çalışanlara faydalı olabiliriz. Ana konularımız: Elektronik Malzeme İthalatı ve Toptan Ticareti Elektronik Devre Tasarımı ve Prototip Üretimi Sipariş Üzerine Küçük Miktarlı Elektronik Devre Üretimi Mikroişlemci Programlama ve Çoğaltma Firmamız web adresleri: http://www.asalmuhendislik.com http://www.asalelektronik.com (bu adres) http://www.asalweb.com (hosting hizmetleri)

Sektörler

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ

  • Bilgisayar programlama faaliyetleri (sistem, veri tabanı, network, web sayfası vb. yazılımları ile müşteriye özel yazılımların kodlanması vb)

MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK

  • Entegre mekanik ve elektrik sistemleri konusunda teknik test ve analiz faaliyetleri (mekanik ve elektrik bileşenli makine, motor, otomobil, alet, cihaz, iletişim ekipmanı vb. ekipmanların test ve analiz faaliyetleri)

BİLGİ, İLETİŞİM VE MEDYA

  • Web portalı faaliyetleri
  • Reklam ajanslarının faaliyetleri (kullanılacak medyanın seçimi, reklamın tasarımı, sözlerin yazılması, reklam filmleri için senaryonun yazımı, satış noktalarında reklam ürünlerinin gösterimi ve sunumu vb.)

TELEKOMÜNİKASYON

  • Elektronik cihaz ve parçalarının toptan ticareti (elektronik valfler, tüpler, yarı iletken cihazlar, mikroçipler, entegre devreler, baskılı devreler, vb.) (seyrüsefer cihazları hariç)
  • Telekomünikasyon hizmeti yeniden satıcılarının faaliyetleri
Telefon : 2122211201
Blok : B
Hat
MAVİ AVLU
Kat : 12
Dükkan No : 2186
Giriş Katı : 12
Adres Kodu : 1942355346
E-Posta : asal@asalmuhendislik.com.tr
Mesaj Gönder Ürünler Kat Planı
1789 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 01.10.2020

Mesaj Gonder