Giriş Yap

SMS

Kopar Makina Mekatronik Tic.Ltd.Şti.

Firmamız kurulduğu 1997 den beri, Festo Pnömatik, Hema Hidrolik, Pakkens Yedek Parça A.Ş. (manometre ve termometre) bayiliklerini yapmaktadır. Ayrıca kendi markası olan Dolphin Hydraulics etiketiyle endüstriyel ve mobil uygulamalar için Eaton-Vickers, Yuken, Parker-Denison tipi paletli pompalar; değişen debili paletli pompalar; Bosch-Rexroth tipi yön valfleri , basınç valfleri, modüler valfler ; Danfoss tipi orbit motorlar ithal etmektedir. Firmamız ayrıca Intermot China Firmasının Türkiye Distribütörüdür ve bu firmanın üretimi olan radyal pistonlu motorları (yıldız motorlar) ithal etmektedir. İthalatını yaptığımız tüm ürünlerin yedek parçalarını da ithal etmekteyiz. 31 senelik uygulamalı mühendislik tecrübemiz sayesinde sattığımız tüm ürünlerin tamir, bakım ve onarım hizmetlerini de vermekteyiz. Her türlü hidrolik -pnömatik projelerin mühendislik tasarımları , malzemelerin temini, montaj ve devreye alma işlemleri sürekli yaptığımız işlerdir. Başkalarının tamir edemediği makinaların veya takım tezgahlarının hidrolik ve pnömatik arızalarını gidermekteyiz.

Sektörler

MAKİNA VE EKİPMANLARI

  • Pnömatik ve diğer devamlı hareketli asansör, elavatör ve konveyörlerin imalatı
  • Doldurma, paketleme ve ambalajlama makinelerinin imalatı (doldurma, kapatma, mühürleme, kapsülleme veya etiketleme ve içecekleri gazlandırma vb. için makineler)

TAKIM TEZGAHLARI VE OTOMASYON

  • Akışkan gücü ile çalışan ekipmanların ve bunların parçalarının imalatı (hidrolik ve pnömatik motorlar, hidrolik pompalar, hidrolik ve pnömatik valfler, hidrolik sistemler ve bunların parçaları)
  • Akışkan gücü ile çalışan ekipmanlar, pompalar, kompresörler ile valflerin ve vanaların bakım ve onarımı (akaryakıt pompalarının tamiri dahil)
  • Metal işleme makinelerinin ve takım tezgahlarının bakım ve onarımı (CNC olanlar dahil)
  • Gıda, içecek ve tütün işleme makinelerinin bakım ve onarımı
  • Plastik ve kauçuk imalatında ve işlenmesinde kullanılan makinelerin bakım ve onarımı

TEKNİK HIRDAVAT

  • Motorlu veya pnömatik (hava basınçlı) el aletlerinin onarımı (yuvarlak/vargel/zincir testere, matkap, pnömatik veya motorlu metal kesme makası, darbeli cıvata anahtarı vb.)
Telefon : 2122102996
Blok : B
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 10-11-12
Dükkan No : 1698
Giriş Katı : 11
Adres Kodu : 2105549907
E-Posta : koparmakina3@gmail.com
Mesaj Gönder Ürünler Kat Planı
3423 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 29.08.2020

Mesaj Gonder