Giriş Yap

SMS

SoHo Vize Danışmanlık

SoHo Danışmanlık | Rusya vize işlemleri ve Kanada vize işlemeleri ile İngiltere vize başvuru süreçlerini takip eder, vizenizi alır. Vize başvurusu hakkında bilgiler alabileceğiniz danışmanlık şirketidir.

Rusya turist vizesi, Rusya çalışma vizesi, Rusya ticari vize başvurularınızı yapar. Rusya'da Moskova'da ofisi ve İstanbul'da ofisi bulunmaktadır. SoHo Danışmanlık şirketi Rusya vize başvurusu dışında ayrıca Avrupa Schengen vize başvurularını da takip etmeye ve vize almaya yetkili, Konsolosluklara akredite bir kuruluştur. Acentemiz Türkiye'de faaliyet gösterir. Rusya'da da Turizm acente birliklerine üyedir. SoHo Danışmanlık vize uzmanı olan tüm ekibiyle birlikte sizlere hizmet etmekten mutluluk duyar. Acil ekspres vize servisi için bizleri arayınız." rusyavizesi.org

Sektörler

OTELLER

  • Tatil ve diğer kısa süreli konaklama faaliyetleri (hosteller, devre mülkler, tatil evleri, apart oteller, bungalov, dağ evleri, vb.nde) (günlük temizlik ve yatak yapma hizmeti sağlanan oda veya süit konaklama faaliyetleri hariç)

YOLCU TAŞIMACILIĞI VE SEYAHAT ACENTELERİ

  • Uluslararası denizlerde yolcuların gemilerle taşınması
  • Tur operatörü faaliyetleri (turların düzenlenmesi)

TAŞIMACILIK VE LOJİSTİK HİZMETLERİ

  • Uluslararası sularda yapılan diğer yük taşımacılığı

İŞLETME DESTEK HİZMETLERİ

  • Turizm ile ilgili kamu yönetimi hizmetleri
Telefon : 2129636337
Blok : B
Hat
MAVİ AVLU
Kat : 12
Dükkan No : 2127
Giriş Katı : 12
Adres Kodu : 1961854690
E-Posta : info@sohodanismanlik.com
Mesaj Gönder Ürünler Kat Planı
2773 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 28.01.2020

Mesaj Gonder