Giriş Yap

SMS

Perpa Bilgisayar Servisi

Perpa Bilgisayar Servisi ; Kurumsal firmalara, Kurumlara ve son kullanıcılara anahtar teslimi çözümler sağlayan yapı ile kurulmuştur. PC,Notebook, Çevre Birimleri, OEM Donanım ürünleri satışı , Servisi, Yapısal Kablolama, Networking , LAN & WAN & Kablosuz Çözümler , İnternet Güvenliği, Sanallaştırma Çözümleri, Sistem Destek Hizmetleri, Sistem Odaları Tasarım ve uygulamaları ile birlikte, yazılım çözümleri tarafında da çözüm ortağı olarak çalıştığımız şirketlerin ürettiği ve son dönemde kanunla resmileşen 5651 yasasına uygun Log Yönetimi Yazılımları, Ticari Programlar, Envanter Yönetimi Yazılımı, Network Trafik Yönetimi yazılımı, İnternet Güvenliği ,ISO 27001 Veri Güvenliği gibi çözümler konusunda hizmet vermektedir. İşletmelerinizin bilgi sistemlerinin sorunsuz çalışması ve geliştirilmesi gibi hususlarda, siz değerli müşterilerimizin beklentilerini karşılama noktasında, ücretsiz analizlerimiz sonrasında, alternatif fırsatlar oluşturuyor ve teknolojiden optimum faydalanma ve size sektörde farklılaşma imkanı sağlamış oluyoruz.

Sektörler

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ

  • Bilgisayar, yazılım, elektronik ve telekomünikasyon donanımlarının ve diğer büro ekipmanlarının bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak toptan satışını yapan aracılar
  • Bilgisayar, bilgisayar çevre birimleri ve yazılımlarının toptan ticareti (bilgisayar donanımları, pos cihazları, ATM cihazları vb. dahil)
Telefon : 05070251808
Blok : A
Hat
SARI AVLU
Kat : 9
Dükkan No : 1225
Giriş Katı : 9
Adres Kodu : 2661430815
E-Posta : info@perpabilgisayarservisi.com
Mesaj Gönder Kat Planı
2920 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 20.12.2019

Mesaj Gonder