Giriş Yap

SMS

Asya Barkod

Asya Barkod kurulmuş olduğu yıldan beri Barkod sektöründe her ihtiyaca cevap verecek yapıda, kaliteli ve müşteri odaklı yaklaşımıyla hizmet vermektedir. Asya Barkod, sahip olduğu zengin Barkod ürün çeşitliliği, güçlü stok ve güncel ürünlerin hızlı temini ile kişisel kullanıcılardan kurumsal şirketlere Barkod otomasyonu ve teknik servis ihtiyacı olan her kullanıcıya en iyi çözüm için hızlı çözümler sunmaktadır. Hizmet verdiğimiz sektörün tüm ürünlerini en geniş yelpazede tutarak, satış ve teknik desteğini, üretici veya distribütörlerden bayilere, kurumlara ve son kullanıcıya ulaştırma amacı ile hizmet vermekteyiz. Bunu gerçekleştirirken verdiği hizmetin bilincinde olmak, pazarladığı ürünü gerek satış ve gerekse teknik desteğiyle müşterilerine ve iş ortaklarına değer katarak sunmaktır. Firmamız, Barkod sektöründe dünyanın önde gelen markalarından olan, Argox, Godex Datamax-O’NEİL, Sato Tsc, Zebra, Cab, Toshiba, Honeywell, Epson, Dymo, Brother, İntermec, Beıyang, Paxar Barkod Yazıcıları, Lukhan Sewo, Posbank, Xprinter,Aclass, Palmx Pos yazıcıları, Digi, Aclass, İshida digital teraziler, Numa, Champtek, Cıpherlab, Argox, Newland, Motorola, Zebex, Honeywell, Datalogic, Zebex, Honeywell, Datalogic, Godex, Zebra, Unitech, Palmx, Sunlux, Perkon, Bitatech, Koamtac, Mindeo, Bluebird Unionnet, barkod okuycular, Newland ve Perkon fiyatgör okuyucular, Unitech, Cıpherlab, Honeywell, Bitatek, Newland, Datalogic, Argox, Psıon, Zebex, Motorola, Catchwell, İntermec, M3Mobile, Atid, Widefly, MindeoBluebird el terminalleri konusunda Teknik Hizmet vermektedir. Firmamız İstanbul - Şişli'de Perpa Ticaret Merkezi lokasyonlarında bulunan depo, teknik servis ve mağazalarında hizmet vermektedir.

Sektörler

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ

  • Bilgisayar ve bilgisayar çevre birimleri imalatı
  • Fotokopi ve termokopi makineleri ile büro tipi ofset baskı makinelerinin (kağıt ebadı <=22x36 cm) imalatı
  • Toner kartuşu, delgi aleti, zımba makinesi, bant kesicisi, yazı tahtası (akıllı tahta dahil), kalemtıraş vb. büro alet ve donanımlarının imalatı
  • Bilgisayar, bilgisayar çevre birimleri ve yazılımlarının toptan ticareti (bilgisayar donanımları, pos cihazları, ATM cihazları vb. dahil)
  • Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda büro makine ve ekipmanlarının perakende ticareti (hesaplama makineleri, daktilolar, fotokopi makineleri, tarama ve faks cihazları, çizim masaları vb.)
  • Diğer yazılım programlarının yayımlanması
  • Bilgisayarların ve bilgisayar çevre birimlerinin onarımı (ATM'ler ve pos cihazları dahil)

KAĞIT VE KIRTASİYE

  • Kağıt veya mukavvadan etiketlerin imalatı
  • Kırtasiye ürünleri toptan ticareti

TEKSTİL YAN SANAYİ ÜRÜNLERİ

  • Dar dokuma kumaşların imalatı (etiket, arma ve diğer benzeri eşyalar hariç)
  • Tekstil malzemelerinden dokuma etiket, rozet, arma ve diğer benzeri eşyaların imalatı

TEKNİK HIRDAVAT

  • Tarih verme, damga, mühür veya numara verme kaşeleri, numeratör, elle çalışan basım aletleri, kabartma etiketleri, el baskı setleri, hazır daktilo şeritleri ve ıstampaların imalatı
Telefon : 02129311858
Blok : A
Hat
MAVİ AVLU
Kat : 7-8-9
Dükkan No : 764
Giriş Katı : 7
Adres Kodu : 2169147226
E-Posta : oguz@asyabarkod.com
Mesaj Gönder Ürünler Kat Planı
3989 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 02.04.2021

Mesaj Gonder