Giriş Yap

SMS

İSTECH İLETİŞİM VE BİLGİ TEKNOLOJİLERİ İNŞAAT OTOMOTİV SAN VE TİC LTD ŞTİ

13 yıllık uluslararası telekomünikasyon tecrübesini e-ticaret ve distribütör alanlarında edindiğimiz deneyimlerimiz ile harmanladık ve İstech İletişim ve Bilgi Teknolojileri markası ile taçlandırdık. 20’ye yakın global marka ile iş ortaklığı gerçekleştirerek, müşterilerimize geniş bir pazar ağı oluşturduk. Farkındalık oluşturmak ve %100 müşteri memnuniyetini kendimize ilke edindik. Çıktığımız bu yolda güvenilir ve sağlam temeller üzerine kurulu bir düzen inşaa ettik.

MİSYONUMUZ

  • Ürün ve hizmet kalitemizi sürekli geliştirerek müşteri talep ve beklentilerini en üst seviyede karşılamak,
  • Güçlü bir iletişim ile tüketicimizle aramızda duygusal bir bağ oluşturmak ve müşteri sadakatini sağlamak,
  • Yurt içi ve yurt dışında iş ortaklarını zincirini büyüterek en çok tercih edilen iletişim ve bilgi teknolojileri tedarikçisi olmak, rekabet gücümüzü ve kârlılığımızı arttırmak.
  • %100 müşteri memnuniyetini yaşatmak ve yaşanılır kılmak.

VİZYONUMUZ

İletişim & Bilgi Teknolojileri sektöründe çetin rekabet koşulları ve bilinç düzeyi artmış müşterilerin değişen istek ve beklentileri; gerek ürünlerin ve gerekse sunulan hizmetlerin sürekli geliştirilmesini, iyileştirilmesini zorunlu kılmaktadır. İstech sektördeki talep ve beklentileri yoğun tecrübe ve konuya uzman bakışıyla objektif biçimde değerlendirmekte; dinamik, yenilikçi, gelişmeci bir yaklaşımla müşteri memnuniyeti sağlayarak sadık müşteriler yaratmaya çalışmaktadır.”Kalitede Süreklilik”, “Rekabetçi Fiyat”, “Karşılıklı Güven” ve “Dürüstlük” vizyonumuzu oluşturan temel ilke ve vazgeçilmeyecek değerlerimizdir.

FİRMA TARİHÇESİ

”Kalite, nicelikten daha önemlidir.” 2018 yılında İstanbul’da iletişim ve telekomünikasyon sektöründe faaliyet göstermek amacıyla kurulmuştur. Kurulduğu tarihten itibaren telekomünikasyon sektöründe online ve retail hızlı bir giriş yapmıştır. Sektördeki 14 yıllık tecrübesi ile genç girişimciliğin enerjisini buluşturan istech yıldan yıla hızlıca ivme kazanacaktır.

Saygı ve Bağlılık
Biz, işimizi doğru şekilde, hakkıyla ve sahiplenerek yaparız. Kendimizi ve işimizi geliştirir, tüm ilişkilerimizde şeffaflığı ilke ediniriz. Bu sayede güvene dayalı uzun vadeli ilişkiler kurarız.
Biz olmak
Müşteri memnuniyeti esastır felsefesi ile ekip olarak hareket eder, birbirimize güvenir ve birbirimizi dinleriz. Kararlarımızı alırken bütünü düşünür, etkilerini değerlendiririz, toplumumuzu korur, sosyal sorumluluklarımızın farkına varırız.

Firmamızın sunmuş olduğu hizmetler, bayilik koşullarımız ve politikalarımız hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için mesai saatleri içerisinde firmamızı arayabilir, dilerseniz ofisimizi ziyaret edebilirsiniz. Bir kahvenin 40 yıllık hatrı vardır, sizi nefis bir kahve içmek için ofisimize davet ediyoruz.

Sektörler

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ

  • Diğer bilgi teknolojisi ve bilgisayar hizmet faaliyetleri (kişisel bilgisayarların ve çevre birimlerinin kurulumu, yazılım kurma vb.)
Telefon : 02129396770
Blok : B
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 10-11
Dükkan No : 1739
Giriş Katı : 11
Adres Kodu : 2091750360
E-Posta : info@istechiletisim.com
Mesaj Gönder Ürünler Kat Planı
4366 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 18.12.2020

Mesaj Gonder