Giriş Yap

SMS

Rototech Mak. San. ve Dış Tic. Ltd. Şti.

2001 yılında kurulan ROTOTECH MAKİNA SAN.VE DIŞ.TİC.LTD.ŞTİ. kısa sürede döner bağlantı elemanları, swivel bağlantı elemanları, sifon sistemleri ve yükleme kolları tasarımı ve imalatı konusunda dünyada tanınan bir firma haline gelmiştir.

Rototech ürünleri, Tekstil, Kağıt, Gıda, Kimya, Petrokimya, Boya, Alüminyum, Otomotiv, İlaç, Yapı malzemeleri, Konserve, Çimento, Konstrüksiyon teçhizatı, İçecek ve Gıda sektörü, Yer ve Duvar kaplamaları, Deri sektörü, Ağaç ve Kereste, Makina elemanları, Denizcilik, Madencilik, Petrol, Plastik Sektörü, Baskı gibi birçok sektörde kullanılmaktadır.

Firmamız müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, müşteri isteklerine odaklı çalışma tarzını geliştirmiştir. Standart ve özel imalatlarda hızlı ve ekonomik çözümler, birçok standart üründe stoktan teslim, her türlü soruna yerinde ve hızlı müdahale, ürün seçimlerinde ve teknik konularda eğitimleriyle, yerinde ve fabrikamızda çözümler sunmaktadır.

İmalat sırasında kullanılan CAD sistemleri ve CNC MAKİNALAR sayesinde hassas ölçülendirme ve toleranslar sağlanmakta; ihtiyaç duyulan özel uygulamalar için döner bağlantı elemanları kısa sürede imal edilmektedir. Ayrıca, döner bağlantı elemanlarının günün koşullarına göre daha zor şartlarda ve daha uzun çalışma ömrü için AR&GE çalışmalarına hız vermektedir.

ROTOTECH'nın üretiminde, kalite önemli bir yer tutmaktadır. Kalite kontrol işlemleri hammadde girişinde başlamakta, bütün üretim boyunca devam etmekte ve bitmiş ürün sevk edilmeden önce tek tek kontrolü ile sona ermektedir.

Satış sonrası kalite hizmetleri devam etmekte, kullanıcılar ile yakın temas sağlanmakta ve alınan bilgiler doğrultusunda ürünler geliştirilmektedir.

Sektörler

TEKNİK HIRDAVAT

  • Hırdavat (nalburiye) malzemesi ve el aletleri toptan ticareti (çivi, raptiye, vida, adi metalden kilit, menteşe, bağlantı parçası, çekiç, testere, pense, tornavida, takım tezgahı uçları, çengel, halka, perçin, vb.)
Telefon : 2123200233
Blok : B
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 1-2-3
Dükkan No : 26
Giriş Katı : 2
Adres Kodu : 1813359641
E-Posta : seyit.kaya@rototech.com.tr
Mesaj Gönder Ürünler Kat Planı
2744 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 31.03.2021

Mesaj Gonder