Giriş Yap

AMBAR YAZILIM

HAKKIMIZDA

Genç ve dinamik bir kadroya sahip olan Ambar Yazılım, şık tasarım ve güçlü yazılımları ile; masaüstü uygulamaları ve web dünyasında duyulan her türlü ihtiyacı karşılayan bir yazılım firmasıdır.
İstanbuldan tüm Türkiyeye hizmet sunmaktadır.



KALİTE POLİTİKAMIZ

Her Türlü teknolojik yeniliği takip eden, değişime ve gelişime açık uzman kadrosuyla Ambar Yazılım hizmet vemekte olduğu alanlarda müşteri memnuniyeti odaklı çalışmayı ilke edinmiştir.
Bu doğrultuda müşteri isteklerini en hızlı şekilde karşılayarak, sektörünüzde fark yaratmada sizlere yol göztermeyi hedeflemektedir.

MİSYONUMUZ

Kurum ve kuruluşların iş geliştirme çalışmalarına yönelik çözüm önerileri getirerek rekabet güçlerini arttırmak, doğru, gerçekçi ve güvenilir veriler ışığında fikir üretmek, hayallerin sınırını zorlayan reklam, tasarım ve yazılım çalışmlarıyla müşterilerimizin sektörel farkındalığını arttırmak.

VİZYONUMUZ

Hizmet sağladığımız tüm alanlarda hızlı, güvenilir, memnuniyet duyulan uygulamaları, çözümleri ve hizmet anlayışıyla tercih edilen lider bir kuruluş olmaktır.
Ambar Yazılım şeffaflık ve dürüstlüğü kendisine ilke edinmiş sürekligelişim vizyonuyla, müşterilerine en kaliteli hizmeti sunmayı amaçlamakatadır.

Sektörler

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ

  • Bilgisayar, yazılım, elektronik ve telekomünikasyon donanımlarının ve diğer büro ekipmanlarının bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak toptan satışını yapan aracılar
Telefon : 0554 843 37 81
Blok : B
Hat
MAVİ AVLU
Kat : 12
Dükkan No : 2136
Giriş Katı : 12
Adres Kodu : 1958854794
E-Posta : info@ambaryazilim.com
Mesaj Gönder Kat Planı
2834 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 07.12.2015

Mesaj Gonder