Giriş Yap

EKSEN PDKS PARMAK İZİ VE GÜVENLİK SİSTEMLERİ - ELİF GÜRLEK

Vizyonumuz
Teknoloji alanındaki deneyim ve uzmanlığımızı müşteri memnuniyetine dönüştürerek,kaliteli ve yaratıcı çözümler sunan veverdiğimiz tüm hizmetlerde Türkiye’nin en iyisi olmaya devam ederek örnek şirket olmaktır.

Misyonumuz

Ürün çeşitlerimiz, yenilikçi çözümlerimiz ve satış sonrası hizmet dallarında sağladığımız güvenirlilik ve yüksek iş ahlakımız ile müşterilerin ilk tercihi olarak, çalışanlarımız ve müşterilerimiz için değer yaratan bir şirket olmak. Yüksek standartlı, kaliteli hizmet vererek müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkarmak,Müşterilerimizin zamanına ve haklarına saygı duymak,Çalışanlarımızın tatmini ve moral değerlerini arttırmak,İnsanlığa, çevreye ve evrensel değerlere olan sorumluluklarımızı yerine getirmek, Bilgi çağının getirdiği yeni teknoloji ve sağlamış olduğu avantajlar doğrultusunda, çözüm ortağı kimliğimiz ile işletmelerin ve çalışanların ihtiyaçlarına uygun teknolojik çözümler gerçekleştirmek.

Neden EKSEN PDKS ?

Yenilikçi : “Yarının teknolojisini bugünden kullanıyoruz”

Sektörümüzü tanırız ve dünya pazarındaki güvenlik sistemleri ile ilgili yenilikçi teknolojik gelişmeleri takip eder, üretilen her cihazı inceleriz.

Ekonomik : “Avantajlarımızı paylaşıyoruz”

Satmış olduğumuz ürünleri direk distribütör yada üreticiden temini sağlanır. Bu sayede olabilecek minimum fiyatlara ürün ve hizmetlerimizi sunabiliriz.

Kullanıcı dostu : “Sizin gözünüzden bakıyoruz”

İhtiyaçlarınız doğrultusunda ve kullanım açısından gayet kolay arayüz tasarlıyoruz. Perseonellerinizi ücretsiz eğitimlerden geçirerek sizin dilinizden konuşmaya özen gösteriyor , teknik detaylarla sizi meşgul etmiyoruz.

Sektörler

İŞLETME DESTEK HİZMETLERİ

  • Özel güvenlik faaliyetleri (şirketlerce zırhlı araç sağlama, para, vb. değerli şeylerin toplanması ve dağıtımı, koruma ve devriye, araç park kontrol, koruma köpeği eğitimi, parmak izi tespiti vb. dahil, kamu güvenliği hariç)
Telefon : (212) 210 65 60
Blok : A
Hat
YEŞİL AVLU
Kat : 4-5-6
Dükkan No : 286
Giriş Katı :
Adres Kodu : 2326341985
E-Posta : info@eksenpdks.com
Mesaj Gönder Ürünler Kat Planı
2700 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 08.04.2021

Mesaj Gonder