Giriş Yap

SMS

OLUŞUM TEKNİK HIRDAVAT - JALE YENİGÜN

Kalıp,Lastik,Mermer,Gemi ve Beyaz eşya sektörlerinin üretimde kullandıkları ürünlerin ithalatını yapmak için Perpa Ticaret Merkezinde kuruldu.

Amacımız 20 yıllık iş tecrübemizle siz müşterilerimize kulladığınız ürünleri en iyi fiyata sağlamaktır.Bunun için Dünyadaki fuarları gezerek yenilikleri takip ediyoruz.

Direk üreticilerle irtibat kurup ürünleri en iyi fiyata alıp sizlere sunuyoruz.Yapmanız gereken alışılmışlığın dışına çıkarak kullandığınız ürünlere yeniden fiyat almanızdır. Bu doğrultuda bizler herzaman fiyat tekliflerinize cevap vermeye hazırız.sattığımız her bir ürünün arkasında Oluşum Teknik olarak durmaktayız. Ceraton-Cristone seramik taşlar.gaz taşları.saplı taşlar.saplı keçeler ,kalıpçı frezeler,karbür parmak frezeler.Hss zımba ve iticiler, kalıp yayları hss ve karbür kılavuzlar Her zaman stoklarımızda bulunmaktadır.

Tüm başarılarınızın devamlı olması dileğiyle…

Sektörler

TEKNİK HIRDAVAT

  • Hırdavat (nalburiye) malzemesi ve el aletleri toptan ticareti (çivi, raptiye, vida, adi metalden kilit, menteşe, bağlantı parçası, çekiç, testere, pense, tornavida, takım tezgahı uçları, çengel, halka, perçin, vb.)
Telefon : 2122106555
Blok : B
Hat
MAVİ AVLU
Kat : 10
Dükkan No : 1788
Giriş Katı : 10
Adres Kodu : 2075550901
E-Posta : info@olusumteknik.com
Mesaj Gönder Kat Planı
3103 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 03.12.2015

Mesaj Gonder