Giriş Yap

Fİ-BER ELEKTRONİK - BEHNAM HOSSEİNPUOR ARFAEİ

FİBER ELEKTRONİK SİSTEM ve TEKNOLOJİLERİ Grup Şirketleri olarak, Türkiye'nin Yanı Sıra TAIWAN TÜRK yabancı ortaklı üretim fabrikası bulunan, İran'da Markası Tescilli Bir Şirkettir.. Başladığımız günden bu yana bir çok büyük projelere imza attık. Ülkemizin daha sağlam ve daha teklojik bir sistemle tanışması adına hizmet veriyoruz. Yaptığımız tüm projelerde önceliğimiz yüksek kalite ve müşterilerimizin memnuniyetidir. Geniş Ürün Yelpazesiyle Network Sistemleri İçinde sonuç odaklı çözümler sunar. Günümüzün Ve Gelecek Çağımızın Vazgeçilmez Teknolojisi Haline Ulaşan Fiber Optik Kablolama ve teknoloji, Tüm Elektrik ve Elektonik, Akıllı Ev, Akıllı İşyeri, İnternet, Telekomünikasyon, Camera Ve Kontrol Panelleri, Her Türlü Dedektörler, Tv İletişim Bilişim Vs... Dünyanın Yanı Sıra Ülkemizde’de, Telekomünikasyon Ve Gerek Ev, İşyeri, Banka Sistem İletişimi, Siteler, Toplu Konutlar, Gökdelen Ve Kuleler Altyapısı Yaygınlaşmaktadır. İnternet İletişiminde Şirketimiz Olarak Tüm İşyerlerinde Yüzlerce Kabloyu Çöpe Attık Ve Düşük Elektrik İle En Yüksek Kaliteyi Tek Bir Kablodan 4gb Gücü Düşürmeden Hızlı Ve Kaliteli İnternet’i Teknik Ekibimiz İle Tüm Binaya Siteye Ve Avm İçerisine Dağıtarak Daha Sağlıklı Teknojik Ve Kaliteli Sistemlerini Siz Değerli Müşterilemize Sunuyoruz. Tüm İnşaat Projeleri Toplu Konutlar Siteler Gökdelen Ve Kuleler Avm’ler Bankaların Sistem Ve İletişim Gücünde Ulaşım Sistemlerinde Telekomünikasyon , Bilişim, İletişim Tedarik Ve Tüm Elektrik Ve Elektronik Telekomünikasyon İletişimi Daha Az Güç İle Kaliteli Bir Şekilde Uygulanması Sağlanmaktadır. Müşteri Odaklı Çalışma İle Yüksek Kaliteli Ve Uygun Fiyatlı Ürünleri Müşterilerimize Hizmetler vermekteyiz. Elektik Ve Elektronik İnternet Telekominikasyon İletişim Ürün Tedarikciliği Ve Teknik Destek Fiber Optik Altyapı Sistemleri Teknik Ekip sunmaktadır..

MİSYON

Öncelikli müşterilerini düşünen onları dinleyen isteklerini anlayıp cevap verebilen Projelerinizi güven içinde sunabileceğiniz iş alanlarınızı takip edip en zor şartlarda bile desteğini sağlayan olmaktadır. .

VİZYON

Geleceğimizi daha sağlam daha teklonojik daha verimli olarak dünden bugüne şekillendiriyoruz. Varlığımız müşterilerimize daha güvenli ve daha verimli teknolojik karlı ortamlar yaratmaktır.

İLKELERİMİZ

Daha Teknolojik, Verimli, Müşteri odaklı, Güvenli, Sağlam, Destekci, İş geliştirme odaklı, Teknolojideki gelişmeleri yakından takip eden, gerçekleştirdiğini projelerindeki standartlara uygun olarak tamamlayıp teslim etmektir.

Sektörler

ELEKTRİK EKİPMANLARI

  • Fiber optik kabloların imalatı
Telefon : 2122209897
Blok : B
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 10-11-12
Dükkan No : 1730
Giriş Katı : 11
Adres Kodu : 2094450273
E-Posta : info@fi-ber.com
Mesaj Gönder Ürünler Kat Planı
2985 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 16.12.2020

Mesaj Gonder