Giriş Yap

SMS

TEKNİKEL MÜHENDİSLİK PANO SAN VE TİC. LTD.ŞTİ

TEKNİKEL MÜHENDİSLİK PANO ,müşteri    ihtiyaç  ve beklentilerini  çalışmalarının  her aşamasına  entegre    ederek, istenen  standartlarda  kendini  sürekli  yenileyen  , en doğru  çözümü , en uygun fiyatla ,  dürüst- güvenilir  ticaretten  taviz vermeden  müşterilerine  sunmayı  prensip  edinmiş   bir  mühendislik firmasıdır.

      Yaklaşık 25 yıl önce  üretime başlamış, kaliteli ,özgün farklı tasarımlı özel imalat  panolarıyla    çok tercih edilmiş  ve  hızla  yükselmiştir. Pano imalatı dışında , taahhüt işleri ve şalt malzeme  bayilikleri  ile  toptan –perakende  endüstriyel malzemelerin satışınıda  yapmıştır.

        Başarısındaki  ve yıllarca  sektörün  içinde olmasındaki  gerçek ,kaliteden ödün vermeden , teknik ,deneyimli  ,bilgili   çalışanlarının  özverili   başarılı  çalışmaları  ve dürüst  güvenilir  ticaret   yapmasında  yatar.

         2001  yılından  itibaren   farklı  bir  yapılanma    ile    Perpa  İş  Merkezindeki  merkezinde faaliyetlerine  daha geniş çalışma alanlarında faaliyet göstererek devam etmektedir.Özel tasarımlı  pano imalatlarından başka , Tip testli MOELLER  , ABB, RITTAL,EAE marka  panolarınında   elektromontajını yapmaktadır.

      Mühendislik  hizmetleri,şalt malzeme  bayilikleri ,endüstriyel ve ev otomasyonu  konularındada   bilgili teknik elemanları ile kaliteli,güvenilir, uluslar arası  standartlarda  hizmet kalitesinde  çalışmalarına   daha  yıllarca  devam etmek   hedefidir. 

 

Sektörler

ELEKTRİK EKİPMANLARI

  • Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda evde kullanım amaçlı elektrik tesisat malzemesi perakende ticareti (transformatör, sigorta, röle, pil ve batarya, elektrik akümülatörü, koaksiyel kablo, elektrik iletkenleri, anahtar, duy, bys. fiş, priz, vb.)
Telefon : 2123203802
Blok : A
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 4-5
Dükkan No : 111
Giriş Katı : 5
Adres Kodu : 2699829533
E-Posta : info@teknikelpano.com
Mesaj Gönder Kat Planı
2984 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 01.12.2015

Mesaj Gonder