Giriş Yap

SMS

EMON BİLGİ İŞLEM ÜRÜN TİC. A.Ş./ EMON SİGORTA ACENT A.Ş.

İstanbul merkezli firmamız "Bilgi İşlem Ürünleri" konusunda İstanbul ve Ankara Satış Teşkilatları vasıtası ile tüm Türkiye'ye hizmet vermektedir. 

EMON kurulduğu ilk günden beri "sadece orijinal ve sadece distribütör garantili" ilkesinden vazgeçmemiştir. 

1985 yılında İstanbul Sirkeci'de faaliyete geçen EMON A.Ş. kuruluşundan itibaren ihtisaslaşmanın önemini kavramış ve dönemdeki birçok ithalatçı firmanın aksine sadece bilgi işlem ürünlerine odaklanmıştır. 

Firmamız 1985-1991 yılları arasında IBM tüketim ürünlerinin Türkiye Distribütörlüğünü yapmış, 1991 yılında IBM firmasının yazıcı departmanın yeniden yapılanması doğrultusunda kurulan Lexmark Markasının Türkiye Temsilciği'ne iştirak etmiş ve bu firmanın 2006 yılında Lexmark Int. satışına kadar da bu konumunu korumuştur. EMON firması bu süre içinde "Lexmark Ürünlerinin Distribütörlüğü" görevini üstlenmiş, 2007 yılından itibaren bugüne kadar ise Türkiye'de kurumsal son kullanıcılara servis veren tek distribütör olarak müşterilerine hizmet etmektedir. 

1991-1996 yılları arasında Alman BASF markasının bilgi işlem ürünlerinin Türkiye Distribütörlüğünü üstlenmiş, firmanın dünya çapında bu ürün grubundan çıkışına kadar pozisyonunu korumuştur. 

1994 yılında yine dünyaca tanınan Japon TDK markasının ilk Türkiye Distribütörlüğü görevi alınmış, firmamın dünya çapında 2010 yılında IMATION Grubuna satılmasına kadar bu görevini devam etmiştir. Halen TDK markalı ürünler müşterilere özel şartlarla sunulmaktadır. 

2000'li yıllarda Traxdata gibi diğer birçok firmanın distribütörlüğü yapılmıştır. 

EMON halen, bir diğer IT devi Hewlet Packard (HP)'nin de Strategic Supplies Partner ve GOLD Solution Partneri olarak müşterilerine hizmet vermektedir. 

OKI, XEROX, EPSON gibi birçok firmanın resmi kanal partnerleri olarak değerli müşterilerine çağa uygun, kaliteden ödün vermeyen hizmet vermektedir. 

2006 yılı itibari ile kurumsal müşterilere ücretsiz olarak sunulan B2B online satış ve müşteri yönetimi portali ile aktif olarak Türkiye çapında 1000'den fazla noktaya hizmet verilmektedir. 

2011 yılı itibari ise Baskı Teknoloji katma değerli hizmetlerini kapsayan MPS (Yönetilebilir Baskı Çözümleri) hizmetlerini müşterilerine sunmaya başlamıştır. 

Sektörler

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ

  • Bilgisayar danışmanlık faaliyetleri (donanım gereksinimleri gibi donanımla ilgili bilişim konularında uzman görüşü sağlanması, bilgisayar gereksinimlerinin belirlenmesi, bilgisayar sistemlerinin planlanması ve tasarlanması vb.)
Telefon : 2122223308
Blok : B
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 10-11
Dükkan No : 1691
Giriş Katı : 11
Adres Kodu : 2107649838
E-Posta : selim@emon.com.tr
Mesaj Gönder Ürünler Kat Planı
3586 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 06.11.2020

Mesaj Gonder