Giriş Yap

İZOKİM KİMYA İNŞAAT MAKİNA SAN.TİC.LTD.ŞTİ.



İZOKİM KİMYA İNŞAAT MAKİNE SAN. TİC. LTD ŞTİ. Yerinde uygulamalı Poliüretan (SPF&PUR) izolasyon konusunda, 20 yılı aşkın mesleki, 10 yılı aşkın ticari deneyime sahip kurucu kadrosu ile sektöründe lider konumundaki bir kuruluştur.

İZOKİM, Ülkemizde yaşamsal önemi yeni anlaşılmaya başlayan ısı izolasyonu konusunda, yurt içi ve yurt dışında taahhüde dayalı uygulamalar yapmaktadır.

Konusu ile ilgili teknolojik gelişlmeleri yakından takip eden İZOKİM, uygulama alanı içerisine, Poliürea & Poliüretan ( SPC&PU) su yalıtım ve zemin kaplama sistemlerini de ilave ederek çalışma alanını genişletmiştir.

Kaliteyi ön planda tutan , İZOKİMUzman Uygulamacı Firma belgesine sahip bir kuruluştur. 

İZOKİM, uygulama faaliyetlerinin yanı sıra, poliüretan makine ve yedek parça satışı konusunda da aynı hassasiyetle hizmet vermektedir.

Kullandığı sertifikalı hammaddeler, üstün teknoloji ekipmanları, uzman kadro ile hizmet sunma ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan anlayışı, İZOKİM’ in kısa sürede sektörde ağırlığı olan bir kuruluş haline gelmesini sağlamıştır.

Her ölçekteki müşterisine devamlı ve kalıcı hizmet veren yapısı ile İZOKİM sektördeki yerini sağlamlaştırarak faaliyetlerine devam etmektedir.

 

Sektörler

KİMYEVİ MADDE

  • Birincil formda diğer amino reçineler, fenolik reçineler, poliüretanlar, politerpenler, polisülfürler, selüloz ve kimyasal türevleri ile diğer petrol reçineleri imalatı
Telefon : 2123201517
Blok : B
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 10-11-12
Dükkan No : 1655
Giriş Katı : 11
Adres Kodu : 2119649438
E-Posta : info@izokim.com
Mesaj Gönder Ürünler Kat Planı
3869 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 19.03.2021

Mesaj Gonder