Giriş Yap

SMS

BOĞAZİÇİ OTOMASYON MAKİNE ELEKTRİK GÜV.TES. MÜH. SAN. TİC.LTD.

15 yıldır, müşterilerimizin otomasyon konusundaki ürün ve hizmet beklentilerini sürekli iyileşen performansımızla, düşük maliyete, hatasız ve zamanında karşılıyoruz. 

KatalogRECHNER, ELOBAU ve NÖDİNG gibi markaların mümessilliğinin yanı sıra, EUCHNER, KEYENCE, Dİ-SORİC gibi markaların da bayiliğini yapıyoruz. 

Almanya’da bulunan merkez büromuz sayesinde Türkiye’de mümessili olmayan markaların ürünlerini de hızla tedarik ediyor ve her ay en az bir defa sevkıyat yapıyoruz.

İsmimizin bizlere verdiği sorumlulukla, müşterilerimize güven vererek, 2011 yılında 350’den fazla firma ile çalıştık. 
 

VİZYONUMUZ

 

Geniş ürün portföyü, yılların tecrübesi ve teknik uzman kadrosu ile her türlü uygulamaya çözüm sunmaktadır. İlkemiz kalite ve güvendir....

 

HEDEFİMİZ

 

İç ve dış müşterilerimizin ürün ve hizmet beklentilerini sürekli iyileşen performansımızla düşük maliyete, hatasız ve zamanında karşılamaktır. Bunu yaparken işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma konularına büyük önem veririz. Hedefimiz çalışanlarımıza ve toplumumuza güvenli, sağlıklı iş ve yaşam ortamı sağlamaktır.

 

Sektörler

ELEKTRİK EKİPMANLARI

  • Elektrik malzemeleri toptan ticareti (kablo, sigorta, duy, fiş, priz, ampul, elektrik anahtarı, devre kesici, şalter, röle, pil, batarya, vb.) (endüstriyel olanlar ile elektirikli makine, cihaz ve aletlerde kullanılanlar hariç)
Telefon : 2122513744
Blok : B
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 10-11-12
Dükkan No : 1580
Giriş Katı : 11
Adres Kodu : 2144548605
E-Posta : info@bogaziciotomasyon.com
Mesaj Gönder Kat Planı
4210 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 16.12.2020

Mesaj Gonder