Giriş Yap

SMS

GOLD ENERGY İNŞ. MÜH. DAN. DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.

GOLD ENERGY, “Altın Enerji” ismiyle kurulduğu 2008 yılından bu yana aktif olarak enerji ve elektrik sektöründe faaliyet gösteren ve alternatif çözümlerle müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmayı hedeflemiş bir firmadır. Aynı zamanda GOLD ENERGY, üretmiş olduğu bu çözümleriyle, kullanıcılara daima minimum maliyet ve yüksek verimli seçenekler sunan, bunları uygulayarak sonsuz müşteri memnuniyeti anlayışıyla hareket eden bir markadır. Bunun yanı sıra sunmakta olduğu ürün, hizmet ve enerji çözümlerini günden güne yenileyerek günün teknolojisine uygun sistemler geliştirmeyi kendine ilke edinmiştir.

Ana ürün gruplarımız arasında güneş ve rüzgar enerjisi sistemleri, güneş enerjili aydınlatma ürünleri, LED aydınlatma ürünleri, güç transformatörleri, orta ve yüksek gerilim ekipmanları, panolar, iletim hattı ve çelik yapılar bulunmaktadır. Ayrıca talep edilen farklı ürün grupları için çalışmalar yapılarak ürün tedariği tarafımızca sağlanabilmektedir.

Sektörler

ELEKTRİK EKİPMANLARI

  • Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda evde kullanım amaçlı elektrik tesisat malzemesi perakende ticareti (transformatör, sigorta, röle, pil ve batarya, elektrik akümülatörü, koaksiyel kablo, elektrik iletkenleri, anahtar, duy, bys. fiş, priz, vb.)
Telefon : 2122215571
Blok : A
Hat
YEŞİL AVLU
Kat : 4-5-6
Dükkan No : 296
Giriş Katı : 8
Adres Kodu : 2323042099
E-Posta : ehab@goldenergy.com.tr
Mesaj Gönder Kat Planı
2534 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 30.11.2015

Mesaj Gonder