Giriş Yap

SMS

EMATEK BÜRO MAKİNALARI

 Ematek Büro Makinaları 2007 yılından bu yana sektörün öncü kuruluşlarından biri olmayı başarmış ve bu konuda birçok ilke imza atmıştır. Fotokopi, faks ve printer cihazlarının her türlü sarf malzemeleri ve yedek parçalarının satışını ve servisini 25 yılı aşkın tecrübesiyle yürütmektedir. Gelişen ve değişen teknolojiye ayak uydurarak kendini sürekli yenilemiş ve ürün çeşitliliğini geliştirmiştir. Hedefimiz sizleri kaliteli, doğru ve ekonomik ürünlerle bulusturmak ; samimi ve düzgün ticari faaliyetlerin devamını saglamaktir.Sizlerden gelecek tum mesleki taleplerin çözümünde yanınızda olacağımızı belirtir, şimdiye kadar göstermiş olduğunuz ilgi ve alakaya teşekkür ederiz.

     Görevimiz

    Dinamik bir ekip çalışması ile hızlı, rekabetçi ve müşterilerimizin beklentilerini karşılayan hizmetler sunmaktır.
Hedef alanımız, yalnızca bulunduğumuz bölge değil bütün bölgelerdir

     Vizyonumuz

    Ematek, yaptığı yeni yöntemler sayesinde, kaliteli ve yenilikçi hizmetleri ile, birinci sınıf bir şirket olmayı hedeflemektedir. Evrensel ticaret hayatında bir numara olabilmek için, tüm müşterilerimizin istek ve ihtiyaçlarını karşılayacak ürünler, hizmetler sunmaya devam etmekteyiz. Çalışanlarımıza, ortaklarımıza, müşterilerimize davranışlarımızda; karşılıklı saygı, itibar ve dürüstlük temel ilkelerimizdir. Müşterilerimizin; her biri bizim için ayrı ayrı değerlidir. Her istekleri bizim için önemlidir düşüncesiyle hareket ederiz.

Sektörler

KAĞIT VE KIRTASİYE

  • Bürolarda, dükkanlarda ve benzeri yerlerde kullanılan kağıt evrak tasnif kutuları, mektup kutuları ve benzeri eşyaların imalatı
Telefon : 2122222138
Blok : A
Hat
SARI AVLU
Kat : 6
Dükkan No : 569
Giriş Katı : 6
Adres Kodu : 2234245054
E-Posta : info@fotokopiciniz.net
Mesaj Gönder Kat Planı
2398 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 12.03.2021

Mesaj Gonder