Giriş Yap

SMS

MS SEÇKİN MAKİNA ENERJİ SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

Firma kurucumuz Metin SEÇKİN 2004 yılında başladığı ar-ge çalışmalarını 2009 yılında ortak faaliyet olarak hayata geçirmiş, 2011 yılında kendi adı altında devam etmek için kendi öz sermayesi ile kurulmuştur. 

Kuruluşundan itibaren kalite ve başarı endeksini yükselten MS SEÇKİN MAKİNA ENERJİ, alanında uzman çalışanlarıyla rüzgar enerjisi sistemlerinde bir çok projenin tamamlanmasını gerçekleştirmiştir.

Dünya piyasasında teknolojiyi takip eden, yenilikçi olmayı, Türkiye ekonomisine katkıda bulunmayı görev sayarak yeni projelerimizi hayata geçirmek için ar-ge çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. 

Yenilenebilir enerji projelerinin her aşamasında bulunmayı hedef edinen MS SEÇKİN MAKİNA ENERJİ enerji, kalite standartlarını tüm dünyada kabul gören bir seviyeye taşımış, başarılı sonuçlara imza atarak, yenilenebilir enerji kaynağı olarak enerji alanında 1KW ile 1 MW arasında %100 yerli üretim rüzgar türbinleri ile enerji sektöründe hizmet vermektedir. Şirketimiz, aynı zamanda yenilenebilir enerji kaynaklarına uygun tasarruflu elektrikli cihazlar ve sarf malzemeleri üretimiyle de yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanımında yüksek oranda güç tasarrufu sağlamaktadır. 

Firmamız halen üretimine Sakarya ili 2. O.S.B bölgesinde 5000m2 alan üzerinde hizmet vermeye devam etmektedir. 

Çevre ve insan sağlığına zarar vermeyen bir "kültür"ün gelişimine katkı sağlamayı ve ülkemizin rüzgar enerjisinde söz sahibi ülkeler ile bu alanda rekabet edebilir duruma gelmesini hedeflemekteyiz.

Sektörler

ENERJİ

  • Elektrik enerjisinin dağıtımı (üretim kaynağından veya iletim sisteminden son kullanıcıya iletim sistemiyle taşınan elektrik enerjisi dağıtım sisteminin işletilmesi)
Telefon : +90 212 320 80 88
Blok : B
Hat
MAVİ AVLU
Kat : 8
Dükkan No : 1234
Giriş Katı : 8
Adres Kodu : 2259744767
E-Posta : info@msseckin.net
Mesaj Gönder Kat Planı
3168 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 19.11.2015

Mesaj Gonder