Giriş Yap

SMS

GÜRSEL CİVATA PASLANMAZ BAĞLANTI ELEMANLARI - ENGİN ARGIN

Civata sektöründe sürekli yükselen grafiğimizle siz değerli müşterilerimize verdiğimiz hizmetimizi, 14 yıllık tecrübesiyle geleceğe dair sağlam adımlar atmak amacı ile GÜRSEL CİVATA PASLANMAZ BAĞLANTI ELEMANLARI kurulduğu yıldan başlayarak sektörde pazarlama konusunda en üst sıralarda yerini almış ve oluşturduğu yenilikler ile teknolojik değişikliklere öncülük etmiştir.

14 yıllık iş ve piyasa tecrübesiyle, uzman personeliyle, kalite felsefesini her daim ön planda tutarak, pazarlamasını yaptığı ürünlerin, uygun fiyat, yüksek kalite, iyi hizmet mantığı ile, mutlu müşteri kitlesine dönüştürmeyi ilke edinmiştir

Firmamız , Makine imalatçıları ,Yat ve Gemi imalatçıları , Arıtma tesisi imalatçıları ,Tank imalatçıları, Otomotiv sektörü , Beyaz eşya imalatçıları , Isıtma ve Soğutma imalatçıları ,Havalandırma kuleleri imalatçıları ,Trafo imalatçıları ,Tarım makineleri imalatçıları , Aydınlatma ve Led imalatçıları , Kimyasal tank ve makine imalatçıları , Süt ve diğer mandıra ekipmanları , GSM Sektörü , Pano imalatçıları , İnşaat sektörlerinde bir çok firma ile fiilen veya dolaylı olarak çalışmaktadır.

Amacımız, yatırımlarımızı arttırmak ve en önemlisi , kaliteli hizmet anlayışımızı sürdürerek müşteri memnuniyetini her zaman en üst seviyede tutmaktır. GÜRSEL CIVATA PASLANMAZ BAĞLANTI ELEMANLARI olarak , yoğun rekabet ortamında kendisini yenilemeyi, geliştirmeyi bir ilke edinmiştir. Tüm çalışma arkadaşlarımızla beraber firmamızı sektörün lideri olma yolunda hızla ilerlemekteyiz.

 

SAYGILARIMLA

ENGİN ERGÜN

Sektörler

MAKİNA VE EKİPMANLARI

  • Delme, sondaj, hafriyat ve kazı makinesi parçalarının, vinç ve hareketli kaldırma kafeslerinin ve toprak, taş ve benzeri maddeleri tasnifleme, öğütme, karıştırma veya diğer işlerde kullanılan makine parçalarının imalatı (buldozer bıçakları dahil)
Telefon : 0 212 210 87 73-74
Blok : B
Hat
SARI AVLU
Kat : 7
Dükkan No : 1188
Giriş Katı : 7
Adres Kodu : 2275344246
E-Posta : info@gurselcivata.com.tr
Mesaj Gönder Ürünler Kat Planı
3322 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 18.11.2015

Mesaj Gonder