Giriş Yap

SMS

ECEM KIRTASİYE SANAYİ VE DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ.


        Ecem Kırtasiye Çiçekçilik Dış Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kurucu sahibi Bayram BAYRAK, çocukluğunu geçirdiği Sivas'tan genç yaşlarda ayrılmış ve çalışma hayatına atılmıştır. Çeşitli iş kollarında kısa aralıklarla çalışmaları olsa da sonunda sevdiği sektörü keşfedip kırtasiye dünyasına adımını atmıştır. Kırtasiye ve ofis malzemeleri pazarlaması konusunda sektörün öncüsü, kurumsal firmalarda eğitimci ve danışmanlık görevlerinde bulunmuştur. 1999 yılında çalışma hayatına yeni bir sayfa açarak kendine ait bir işletme ile yoluna devam kararı almıştır. 2001 yılından itibaren Ecem Kırtasiye Çiçekçilik San. ve Dış Tic. Ltd. Şti. olarak kırtasiye ve ofis malzemeleri temininde kurumsal çalışmaları ile bugünkü halini almıştır. Kurumsal alt yapısı, şehir içi servis imkanı, alanında her türlü malzemeyi temin edebilme yeteneği ile çözüm ortaklarına verdiği hizmet her geçen gün sektördeki başarısını artırarak sektördeki yerini perçinlemiştir. 
 
       İnternetin hayatımıza kazandırdığı kolaylıklar ile ticaretin sanal alemde farklı bir boyuta ulaşmasının ardından Ecem Kırtasiye ve Çiçekçilik San. ve Dış Tic. Ltd. Şti. 2018 Yılından itibaren Bayofis tescilli markası ile e-ticaretteki yerini almıştır. Çeşitli pazaryerlerinde Bayofis markası ile faaliyetlerine devam etmektedir.

Sektörler

BİJUTERİ, OYUNCAK VE HEDİYELİK EŞYA

  • Oyun ve oyuncak, spor malzemesi, bisiklet, kitap, gazete, dergi, kırtasiye ürünleri, müzik aleti, saat ve mücevher ile fotoğrafçılıkla ilgili ve optik aletlerin bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak toptan satışını yapan aracılar

KAĞIT VE KIRTASİYE

  • Kağıt veya mukavvadan ana niteliği bilgi içermeyen eğitim ve ticari kırtasiye malzemeleri imalatı (ajandalar, defterler, sicil defterleri, muhasebe defterleri, ciltler, kayıt formları ve diğer benzeri kırtasiye ürünleri)
  • Kırtasiye ürünleri toptan ticareti
  • Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda kırtasiye ürünlerinin perakende ticareti
Telefon : 02122110346
Blok : B
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 7-8-9
Dükkan No : 885
Giriş Katı : 8
Adres Kodu : 1605166584
E-Posta : info@ecemofis.com
Mesaj Gönder Kat Planı
4313 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 08.01.2021

Mesaj Gonder