Giriş Yap

İNOVATECH GÜV. VE BİLG. SİS. DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.

Artan rekabet ortamında işini mükemmel yapmak zorunda olduğunun bilincinde olan firmamız, iş kalitesini yılların vermiş olduğu tecrübe ile birleştirerek sektördeki kalıcı ve profesyonel firmalar arasında yer almayı başarmıştır.

 

İnsan güvenliğinin ucuz malzemelerle riske edilemeyeceğini savunan şirketimiz sektörün gözde distribütörlerinin bayiliğini yaparak geniş bir ürün yelpazesi oluşturmakta ve bu sayede müşterilerine seçkin ürünleri uygun fiyata sunabilmektedir.

 

- Misyonumuz

 

Bir işin maliyetini zaman belirler ilkesi çerçevesinde hareket ederek, istek-öneri yönetimini ön planda tutarak doğru ve kalıcı işler üretmektir. Müsterilerimizin hedeflerini gerçeklestirme sürecinde onlara yardımcı olmak, katma değer olusturacak, kaliteli, gelismis çözümler ve projeler üreten bir güvenlik firması olmak.

 

- Vizyonumuz

 

Sektör standartlarının gelişmesine katkıda bulunmak ve yüksek kalitede hizmet sunarak Müşteri sadakati oluşturmak ve Teknolojinin tüm renklerinde, ulusal bir marka olmak.

 

- Değerlerimiz

 

İş etiği kurallarına uygun çalışmayı prensip edinen firmamız faaliyetlerini aşağıdaki değerler çerçevesinde yürütmektedir.

- Müşteri odaklı çalışırız.

- Müsteri beklentilerini eksiksiz algılar, bu beklentileri çalışmalarımızda esas alırız.

- Profesyonel çözümler üretiriz.

- Gelisime açık, modern bir anlayış benimseriz.

- Işimizi ilk seferde doğru yaparız.

- Güvenlik Sistemleri Teknolojisinin tüm renklerini taşırız.

 

Firmamız tüm stratejisini müşterilerinin beklentisinden daha üstün hizmet sunmak anlayışı üzerine yapılandırmıştır.

Sektörler

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ

  • Bilgisayar danışmanlık faaliyetleri (donanım gereksinimleri gibi donanımla ilgili bilişim konularında uzman görüşü sağlanması, bilgisayar gereksinimlerinin belirlenmesi, bilgisayar sistemlerinin planlanması ve tasarlanması vb.)
Telefon : 2122203834
Blok : A
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 7-8
Dükkan No : 789
Giriş Katı : 8
Adres Kodu : 2161047499
E-Posta : yasin@inovatech.com.tr
Mesaj Gönder Ürünler Kat Planı
3383 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 22.03.2021

Mesaj Gonder