Giriş Yap

SMS

PLUSLED LİGHTİNG

Plus Led lighting olarak, sektöre damgamızı vurmanın haklı gururunu üzerimizde taşımaktayız. Fiyat uygunluğu ve dürüst çalışmayı kendisine ilke edinmiş olan firmamız, toplam kalite anlayışına sadık kalarak ve konusunda sürekli araştırma, geliştirme, kalite standartlarına uyarak sektöründe seçkin bir isme sahip olmuştur.

Sektörün öncü kuruluşlarından biri olma yolunda atmış olduğumuz adımların etkili sonuçlar vermesi büyüyen bir firma olarak Led Tabela ve Aydınlayma sektöründe Plus Led lighting olarak bizi bulunduğumuz faaliyet alanında lider konuma getirmiştir. Müşteri memnuniyetinin bilincinde olarak müşteri odaklı çalışmalarımızı daha üst seviyeye taşımak için daha çok çalışmaktayız.

 

Firmamız bütün faaliyetlerini profesyonelce yapıp; hizmet esnasında ve sonrasında sizleri zor durumda bırakmayacak şekilde tüm enerjisi ile çalışmaktadır. Firmamız faaliyet gösterdiği sektörde tanınan bir firma olarak kazandığı saygınlığı uzun yıllar boyunca sürdürme hedefindedir.

 

 

Sektörler

CAM VE CAM ÜRÜNLERİ

  • Lamba ve aydınlatma teçhizatının, ışıklı işaretlerin, isim tabelalarının vb.nin cam parçalarının imalatı (cam tabelaların imalatı dahil)
Telefon : 2123207288
Blok : B
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 7-8-9
Dükkan No : 842
Giriş Katı : 8
Adres Kodu : 1619266115
E-Posta : info@pluslighting.com
Mesaj Gönder Kat Planı
2918 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 11.11.2015

Mesaj Gonder