Giriş Yap

SMS

ELEKTROPARK ELEKTRİK MALZ. METAL SAN. VE PAZ. DIŞ. TİC. LTD. ŞTİ. - GÖKNUR ENERJİ KABLOLARI SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

ELEKTROPARK MARKASI İLE YENİ ÜRÜNLER YENİ ÇÖZÜMLER OBO ve ELEKTROPARK firması piyasadaki diğer benzeri ürünlerden gerek kalite, gerekse fiyat aralığı açısından farklılığını daima korumaktadır. Böylelikle piyasaya oldukça iddialı giren ELEKTROPARK / OBO Betermann kısa sürede önemli oranda pazar payı elde etmeyi hedeflemektedir.

GÜVENLİK, KALİTE VE ESTETİK OBO MARKASINI DÜNYA'DA SÖZ SAHİBİ YAPTI
Kalite-yoğun ürün ve hizmetlerin Türkiye'de kabul görmesi ve anlayışın giderek yaygin hale gelmesi, markayı daha çok cesaretlendirdi.
Vizyon sahibi markalarla dünyada sayılı ülkede işbirliğine girmeyi tercih eden OBO Betermann marka yetkilileri ELEKTROPARK firmasının bilgi, tecrübe ve potrföy işlerliğini değerlendirmenin Türkiye pazarı için ortak bir fayda olabileceğini öngörerek lokal pazarın hareketlilik kazanacağına kanaat getirdi.
 
KALİTE VE MARKALAR DAYANIŞMASI
ELEKTROPARK  olarak biz, pazarı sürekli tehtid eden emek-yoğun, düşük kalitede, ucuz ürün ve hizmetlerden oluşantazyiklerden kurtulmanın yolunun yeni stratejiler geliştirmek gerekliliğine inanarak, daha batılı çağdaş ölçülerde hizmet ve ürün anlayışına sahip Avrupalı bir markayla işbirliğine girmenin daha rasyonel olabileceği anlayışı ile OBO Betermann markasını Türkiye'ye kazandırmanın her anlamda avantajlı olduğuna kanaat getirdik.
 
İDDİALI DEĞİLİZ, MEYDAN OKUYORUZ
Güçlerin kardeşliği olarak da tanımlayabileceğimiz, markaların işbirliğinden çıkan bu dayanışmanın bugün madern ve planlı yapıların daha fazla ihtiyaçlar oluşturacağını öngörmekteyiz. Bu düşünceden hareketle Türkiye'de ses getirecek bir marka yarattığımız kanaatindeyiz.
OBO Betermann/ELEKTROPARK işbirliği bu anlamda dersini çok iyi çalışmış ve birhayli yol almaya hazırlanıyoruz.

Sektörler

ELEKTRİK EKİPMANLARI

  • Elektrik devrelerinin anahtarlanması, korunması ile elektriğin kontrol ve dağıtımına özgü cihazların imalatı (sigorta, otomatik devre kesici, röle, yalıtım, devre ve yük ayırıcı anahtarlar, voltaj sınırlayıcı, dalga bastırıcı vb.)
Telefon : 2122108098
Blok : B
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 4-5-6
Dükkan No : 260
Giriş Katı : 2
Adres Kodu : 1813059654
E-Posta : kemal@goknurkablo.com
Mesaj Gönder Kat Planı
2467 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 02.11.2015

Mesaj Gonder