Giriş Yap

SMS

PAKA SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ

Paka Sigorta Aracılık Hizmetleri faaliyet göstermekte olduğu sigorta sektöründe 10 yılı aşkın         süredir  profesyonel ve nitelikli  kadrosuyla müşteri odaklı, kaliteden ödün vermeyen, saygın, çağdaş ve kurumsal bir firma olarak  siz değerli müşterilerimizin  memnuniyetini en üst düzeyde tutmak için çalışmayı ilke edinmiştir.

Paka Sigorta Aracılık Hizmetleri güçlü mali yapısı, deneyimleri ve geniş ürün yelpazesiyle siz değerli müşterilerimizin çalışarak var ettiği değerleri korumak ve geleceğini güvence altına almak için çalışmaktadır.Bu nedenle Paka Sigorta Aracılık Hizmetleri olarak Avrupa ve Türkiye’nin lider sigorta şirketleri olan  Axa Sigorta A.Ş ve Ak Sigorta A.Ş. ile ortaklık sağlayarak acentelik faliyetini sürdürmektedir.


Paka Sigorta Aracılık Hizmetleri çağdaş, kurumsal bir iş anlayışını benimsemiş kişi ve kurum haklarına saygılı, geleneksel değerlere bağlı kalarak toplumun tüm kesimlerine sigortacılıkta en üst düzeyde kaliteli hizmeti sunmaktadır.

Paka Sigorta Aracılık Hizmetleri olarak mutluluğunuz ve huzurunuz için çalışıyoruz. Sağlık,Konut,  Kasko, Trafik, İşyeri, Deprem ve Seyahat Sigortalarınızı hızlı, güvenilir olan    AXA Sigorta A.Ş. , AK Sigorta A.Ş. ve TÜRK NİPPON Sigorta A.Ş. güvencesiyle teminat altına alıyoruz.
 

Acente Levha Kayıt No : G101221-5ZNV

 

                 Özgür YÜKSEL         Onur SERTELLİ        Serhan GÜRBÜZEJDER

Sektörler

SİGORTACILIK

  • Sigorta acentelerinin ve aracılarının faaliyetleri
Telefon : 2122320577
Blok : A
Hat
MAVİ AVLU
Kat : 13
Dükkan No : 2126
Giriş Katı : 13
Adres Kodu : 2361140821
E-Posta : info@pakasigorta.com
Mesaj Gönder Kat Planı
2844 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 29.10.2015

Mesaj Gonder