Giriş Yap

SMS

Arıcom İç ve Dış Tic.Ltd.Şti.

2009 yılında güç elektroniği ve aydınlatma sektörlerinde faaliyet göstermek amacıyla kurulan şirketimiz geniş ürün yelpazesi, elverişli fiyatlarıyla, yenilikçi ve eğitimli teknik kadrosu ile AR-GE gücü sayesinde seri ve proje bazlı tasarım ve imalatları ve ithalatlarıyla güçlü üretici şirketlerimiz arasında yerini almıştır. , Led Saat, Kayan Yazı , Skorboard, Döviz Panoları , Benzin İstasyonu Fiyat Panoları , Geri sayım Saatleri , Saat Derece Tarih Nem vb. ürünler, Havuz Panoları , Otobüs Hat ve İstikamet Panoları, Dot-Matrix panolar , Kepenk Güç Kaynakları , Çubuk Led, Modül Led , Şerit Led, Güç kaynakları , Converterler, Düşürücü Ve Yükselticiler, Wallwasher , Meteor Led , Sokak Armatürleri ve Spot Aydınlatmalar ve daha birçok ürünün imalatını , ithalatını ve ihracatını yapmaktayız. Firmamız gerektiğinde perakende gerektiğinde proje bazlı olarak tüm gerekli ihtiyaçlara çözüm sunmaktadır. Sahip olduğumuz çalışkan güvenilir ve eğitimli kadromuz sayesinde sınır tanımadan aydınlığa açılan bu yolda yürümekteyiz . Teknolojik olarak dünya üzerinde olan bütün ürünleri takip etmekte ve daima bilgi ve ürün çeşitlerimizi arttırmaktayız. Kopyalamaktan değil kendimiz üretip tasarlamaktan gayette memnunuz. Genel merkezimizin şubesi olan Perpa Ticaret Merkezinde genel merkezimizin sıcaklığını taşıyarak sizlere hizmet vermekten gurur ve onur duyuyoruz.

Sektörler

TOPTAN VE DIŞ TİCARET

  • Belirli bir mala tahsis edilmemiş mağazalardaki bir başka ülkeyle yapılan toptan ticaret (çeşitli malların toptan satışı)

AYDINLATMA

  • Sokak aydınlatma donanımlarının imalatı (trafik ışıkları hariç)
  • Işıklı tabela, ışıklı reklam panosu ve benzerlerinin imalatı
  • Sıvı kristal cihazlı (LCD) veya ışık yayan diyotlu (LED) gösterge panelleri ile bys. elektrikli sesli veya görsel sinyalizasyon cihazlarının imalatı (elektronik sayı levhası (skorbord) dahil)
  • Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda aydınlatma teçhizatı perakende ticareti (lambalar, aydınlatma armatürleri, avize, abajur, ışıklı tabela, portatif elektrik lambaları vb.) (elektrik malzemeleri hariç)

Diğer

  • Diğer
Telefon : 0212 210 0 274
Blok : A
Hat
MAVİ AVLU
Kat : 8
Dükkan No : 1096
Giriş Katı : 8
Adres Kodu : 2704629373
E-Posta : info@aricom.com.tr
Mesaj Gönder Ürünler Kat Planı
3753 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 02.04.2021

Mesaj Gonder