Giriş Yap

DENGE ELEKTRONİK LTD.ŞTİ

1998 yılında Telekomünikasyon ve güvenlik sistemleri sektöründe hizmet vermek amacıyla kurulan DENGE ELEKTRONİK,
T.C. Telekomünikasyon kurumunun belirlemiş olduğu şart ve hususlara uygun olarak telsiz satış & teknik servis ve kiralama hizmetlerini vermektedir. 

Güvenlik ekipmanları konusunda ileri teknoloji ve en üstün özelliklere sahip Metal Kapı Dedektörü, El Dedektörü, X-Ray cihazlarının ithalatını gerçekleştirmekte ve bu cihazların satış, kiralama ve teknik servislerini üstlenmektedir. 

Firmamız uzman ve tecrübeli teknik personellerden oluşmuş güçlü ekibiyle, farklı kapasite ve iş kollarındaki pek çok kamu kurumuna, özel şirketlere ve şahıslara ihtiyaçları ile ilgili tüm hizmetleri hızlı ve ekonomik bir şekilde sunmaktadır. 

MİSYONUMUZ Hızlı, devamlı ve tutarlı olmanın, kaliteli ürün ve hizmetleri en iyi şekilde rekabetçi pazara sunmanın, saygın bir lider olabilmek için son derece önemli olduğunun bilincindeyiz. İnsan İçin Teknoloji yaklaşımı ile çalışanlarımızın ve müşterilerimizin memnuniyetini hedefleriz. Bilgi, iletişim ve eğitime dayalı altyapımızla araştıran, geliştiren, üreten ve pazarlayan çalışanlarımıza fırsat verir, destekleriz 

VİZYONUMUZ 2015 yılında haberleşme ve güvenlik sektöründe pazarın lideri olmak ve kaliteyi en yüksek seviyeye çıkartmak olacaktır. 

DEĞERLERİMİZ

Davranışlarımızı, kararlarımızı ve iş amaçlarımızı yönlendiren ortak değerlerimiz:

*Dürüstlük 

*Şeffaflık

*Yaratıcılık

*Mükemmeliyet

*Karşılıklı Saygı ve Sevgi

*Sorumluluk

*Adalet

*Rekabet

 

Sektörler

Telefon : ( 0212 ) 320 46 42 - 43
Blok : B
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 1-2-3
Dükkan No : 10
Giriş Katı : 2
Adres Kodu : 2338042159
E-Posta : bilgi@dengeelektronik.com.tr
Mesaj Gönder Kat Planı
3593 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 01.07.2015

Mesaj Gonder